Alles over fair trade kerstpakketten

Originele kerstpakketten: heerlijke en tegelijk eerlijke kerstpakketten. Uw bedrijf, stichting of organisatie vindt het belangrijk om duurzaam, milieu- en mensvriendelijk bezig te zijn. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is niet alleen maar een aardig woordje in de disclamer op de bedrijfswebsite, maar het stuurt het bedrijf naar een zekere toekomstbestendigheid. Dit willen de stakeholders van de organisatie ook vertaald zien in het soort pakket wat met kerst aan de medewerkers wordt gegeven. De werknemers verrassen met een kerstpakket dat bol staat van duurzame en gezonde, maar vooral eerlijke cadeaus, is een perfecte manier om de goede gedachte van de organisatie uit te dragen naar de medewerkers.

originele kerstpakketten

Bewust lekker

Allereerst is het momenteel erg in om met gezondheid bezig te zijn. Het lichaam moet gezond zijn, maar ook natuur en milieu zijn belangrijk. Bewust daarmee omgaan is dus net zo belangrijk. Een origineel kerstpakket met speltbrood, jam zonder suiker en kruidenthee wordt zeer gewaardeerd en is gelijk een orgineel kerstpakket. Geef eerlijke kerstpakketten en duurzame kerstpakketten als originele kerstpakketten.

Lekker gezond

Het mes snijdt hier aan twee kanten: het bedrijf is duurzaam en bewust met fair trade bezig én het personeel krijgt een lekker gezond kerstpakket. Bovendien houdt het bedrijf op deze manier ook nog de medewerkers gezond, zodat ze ook weer gezond op de werkvloer zullen functioneren. Daarnaast zijn de werknemers blij verrast met het idee dat het bedrijf waar ze werken goed om de mens en het milieu denkt. We weten allemaal wat fair trade inhoudt en zijn blij als we zien dat anderen ook op een verantwoorde wijze denken en doen. Zo ziet het personeel dat de organisatie meedoet in de nieuwe economie: klimaatneutraal handelen en werken, met eerlijke mensen, met eerlijke fabrieken die hun producten vervaardigen en met eerlijke ketens die hun producten wederverkopen. Ook het klein houden van de keten is belangrijk. Koop dichtbij, doe in het kerstpakket origineel ook de producten van de locale winkeliers. Bij fair trade gaat het om eerlijke handel, dat is immers ook de letterlijke vertaling. Die eerlijke handel past prima in orginele kerstpakketten. Het gaat erom armoede tegen te gaan en te voorkomen. Doe ook mee aan de nieuwe economie en stop die armoede, begin met maatschappelijk verantwoord ondernemen en geef die verandering aan in het fair trade kerstpakket.

 

Geef een antwoord