EVBox en has·to·be werken samen voor uitbreiding netwerk en naadloze laadervaring in Europa

EVBox, internationale marktleider op het gebied van laadstations en laadsoftware, gaat samenwerken met mobiliteitsplatform has·to·be. Deze samenwerking is een win-winsituatie voor pashouders van zowel EVBox als has·to·be. Beide bedrijven geven elkaar toegang tot hun laadnetwerken die verspreid zijn door heel Europa.

has·to·be

Samenwerking EVBox en has.to.be

EVBox en has·to·be gaan samenwerken om duurzame mobiliteit nog een stap verder te brengen. Het gezamenlijke doel van deze samenwerking is om elektrische bestuurders de best mogelijke ervaring te bieden tijdens het laden van hun elektrische auto. Beide partijen helpen hierbij door het laadnetwerk te vergroten voor EVBox-pashouders en gebruikers van has·to·be eMSP.OPERATION.

OCPI-standaarden

Alle laadstations van EVBox communiceren volgens OCPI-standaarden, wat betekent dat ze met uiteenlopende laadmanagementsystemen (CSMS) kunnen verbinden. has·to·be gebruikt deze OCPI-standaarden sinds september 2019 waardoor alle pashouders van EVBox door heel Europa kunnen laden op 8,000 laadpunten van has·to·be’s COMMUNITY.

Laden bij meer dan 20,000 publieke EVBox-laadpunten

has·to·be werkt onder andere samen met bedrijven, zoals IONITY, Daimler en Fitek, om hun wereldwijde netwerk in stand te houden. De samenwerking tussen EVBox en has·to·be maakt het mogelijk voor alle has·to·be eMSP.OPERATION-gebruikers om te laden bij meer dan 20,000 publieke EVBox-laadpunten verspreid door heel Europa … Lees verder

Lees verder op bron: news.evbox.com

 

One Response to EVBox en has·to·be werken samen voor uitbreiding netwerk en naadloze laadervaring in Europa

  • Laadstations met Zonneparken langs snelwegen. een Zonnepark van 50 hectare langs de snelweg produceert 50 miljoen kWh. een EV rijdt 6 km per kWh. 300 miljoen km per Laadstation met 50 hectare Zonnepark.

Geef een antwoord

Duurzaam Actueel wordt mede mogelijk gemaakt door onze partners: 

Adverteren?

Wilt u op deze website adverteren neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Meld u aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief

Bij het aanmelden gaat u akkoord met ons privacybeleid.

© Copyright Duurzaam Actueel 2022 | Website is ontwikkeld door Sabos webdesign