Handelsmissie voor duurzame energieprofessionals naar Oostenrijk

Hansa Green Tour organiseert van 27 februari – 2 maart 2018 een handelsmissie voor duurzame energieprofessionals naar de World Sustainable Energy Days in Oostenrijk, het grootste duurzame energie evenement van Europa met o.a. 7 congressen en diverse workshops, een hele grote beurs met meer dan 1600 standhouders, excursies. Een ontmoetingsplaats voor energieprofessionals uit vele landen. Prachtige kansen voor NL bedrijven! Aantal plaatsen is beperkt, inschrijven kan tot vrijdag 2 februari.

handelsmissie

4 daags programma:

7 congressen
• Energiesparmesse
• Samenwerkingsplatform
• Bedrijfsbezoeken & excursies
• Receptie Nederlandse ambassade
• Netwerkdiners

Deelnamekosten
€ 2.250,00 excl. BTW

SIB voucher voor deelname aan buitenland missie en/of beursdeelname

Heeft u beperkte exportervaring? Wilt u de kansen op een (nieuwe) buitenlandse markt verkennen of vergroten? En heeft u behoefte aan nieuwe netwerken en contacten met potentiële buitenlandse klanten voor afname van uw product of dienst? Dan kunt u wellicht gebruik maken van een zogenoemde SIB voucher van RVO daarmee kunt u een financiële tegemoetkoming krijgen van maximaal 50% op de deelnamekosten exclusief reis- en verblijf. Kijk voor de voorwaarden op de website van RVO of stuur een email naar info@hansagreentour.com en dan helpen wij u verder.

handelsmissie 2018

Meld je aan voor de handelsmissie en stap in

Stap in en ga van 28 februari – 2 maart ook mee naar de World Sustainable Energy Days in Oostenrijk, het grootste duurzame energie evenement van Europa! Kijk voor meer informatie op www.hansagreentour.com

Download de flyer voor de Hansa Green Tour Wintereditie 2018

Geef een reactie