Natural Yachts

Natural Yachts uit Heeg ontwikkelt, verhuurt en verkoopt moderne, luxe en 100% elektrische motor -en zeiljachten. Het familiebedrijf biedt een lijn volledig elektrische jachten, waaronder de high performance tender de ‘Eelex 8000’, een luxe 12 meter motorjacht de ‘Northman 1200 Electric’ en een 9 meter motorjacht de ‘Nexus Revo 870 Electric’.

100% elektrische verhuurvloot

De opwarming van de aarde heeft grote gevolgen en leidt tot extreme weersomstandigheden zoals overstromingen, bosbranden en het smelten van de ijskappen. Toerisme is verantwoordelijk voor ongeveer 8% van de wereldwijde uitstoot. Met de 100% elektrische verhuurvloot laat Natural Yachts zien dat een duurzaam toeristisch aanbod geen toekomst maar realiteit is.

Transitie naar duurzame watersport

De missie van het familiebedrijf; ‘De transitie naar een duurzame watersport versnellen door zero emissie innovatieve technologie toe te passen’ toont het ambitie niveau aan. Met de vaarvakanties op elektrische boten wordt de mogelijkheid geboden om mensen op een toegankelijke manier kennis te laten maken met zero emissie varen.

 

Natural Yachts