Circulaire Economie Festival, oplossingen/vraagstukken en impact maken voor nieuw gezond economisch systeem

Circulaire Economie, een topic wat veelvuldig wordt besproken als de oplossing voor een nieuw gezond economisch systeem. Maar kunnen we ook echt impact maken met Circulaire Economie? Deze vraag staat centraal tijdens het festival, een volledig nieuwe opzet om nog meer onderwerpen aan bod te laten komen. De noodzaak voor versnelling is hoog, maar bied ook veel kansen. Hergebruik van reststromen, recycling, duurzaam bouwen, het zijn allemaal onderwerpen die terugkomen op het festival.

Circulaire Economie Festival

 

Wat kun je verwachten:

– Praktijk Cases van Corporates, Gemeente en Overheid, Start Ups en Innovatieve Ondernemers op het podium
– Aansprekende presentaties van voorlopers en ervaringsdeskundigen als sprekers
– Netwerksessies voor al je vraagstukken
– Branche specifieke cases en sessies van o.a. KPN, Alliander en Nespresso
– Een Festivalervaring voor ca. 500 bezoekers

Circulaire Economie Festival 4

De eerste sprekers zijn bekend: Joost Farwerck, Lid Raad van Bestuur – KPN. Mark Ruijgrok, CEO Nespresso Nederland. André van den Berg, Executive Vice President & CCO – Royal Schiphol Group. Bas Rüter, Director of Sustainability – Rabobank.

“Waarom naar het Circulaire Economie Festival?”

Krijg jij veel te maken met vraagstukken die betrekking hebben op Circulaire Economie? Of gaat de organisatie waar je voor werkt de komende jaren veel meer doen met Circulariteit? Natuurlijk! Want de klimaatdoelen komen steeds dichterbij! Tijdens het Festival ga je hier veel over horen. Denk aan bijvoorbeeld een grote corporate zoals Ikea of de gemeente Nijmegen die jou meenemen in hun proces tot waar ze nu zijn en wat hun visie voor de toekomst is.

Wil je liever de diepte in? Vraagstukken uit bijvoorbeeld de bouw, de zorg, openbare ruimte of afvalstromen? Tijdens onze in-depth sessie nodigen we o.a. experts uit van KPMG Nederland, Rabobank Rijk van Nijmegen, Provincie Gelderland en velen meer om hun expertise met je te delen zodat jij meteen de handvatten krijgt aangereikt om hier mee aan de slag te gaan in je eigen organisatie. Vragen hierover? Er zal tijd ingepland worden om aan de expert vragen te kunnen stellen.

Up to date worden gehouden over de stand van zaken bij het ministerie van Economische Zaken en Klimaat? Of het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat? En wil je ook graag weten wat de wetenschappelijke discussies zijn over dit onderwerp? Ook dit brengen wij naar het congres!

Zien we je daar?

Circulaire Economie Festival, 17 mei 2018 | The Kube Honigcomplex 

 

Geef een reactie