EOC-Traditionele Schepen Beurs in teken van duurzaamheid

Staat het al in uw agenda? Het tweede weekend van november is het weer zover, de EOC-Traditionele Schepen Beurs. Dit jaar staat de beurs in het teken van duurzaamheid. Hoe gaan wij met onze traditionele schepen mee in deze vernieuwende tijd en welke initiatieven zijn er allemaal op het gebied van duurzaamheid?

Greep uit de activiteiten

In samenwerking met SummerLabb zullen er verschillende activiteiten opgezet worden die u op een speelse manier meer informatie geven over energie, het omzetten van wind en water energie, het gebruik van duurzame middelen zoals warmtepompen en zonnecellen, vrachtvaart onder zeil zal ook vertegenwoordigd worden en zelfs een scheepsvorm die gemaakt is om tegen de wind in te varen.

EOC-Traditionele Schepen Beurs banner

Heeft u geen schip?

Ook dan kunt u veel opsteken voor uw eigen huis of tuin. SummerLabb stond in 2017 tijdens SAIL Den Helder op het boorplatform de Paragon, hun Green Line to the Future zal op een vernieuwende manier ook op de Schepenbeurs aanwezig zijn. Jan Douwe Kroeske komt met uitdagende vragen tijdens de EnergyQuiz en de kersverse “burgemeester van Jouw Noordzee” zal op de beurs aanwezig zijn om samen met u te praten over de toekomst van de Noordzee, ‘jouw’ Noordzee.

Toegangsbewijs geldig voor alle 3 dagen

Uw toegangsbewijs zal ook in 2018 geldig zijn voor zowel de beurs als het Reddingmuseum én het Marinemuseum. Er is dus genoeg te doen om geweldig mooi weekend in Den Helder door te brengen. Uw kaartje is dan ook geldig voor alle 3 de dagen.

EOC-Traditionele Schepen Beurs 123

Vele schepen

De museumhaven van Den Helder zal gevuld worden met allerlei schepen, van stoomschepen tot zeilschepen, van vrachtschepen tot oude visserij vaartuigen en vele van deze schepen zijn open voor bezoek. Voor het eerst zullen er ook schepen te koop zijn tijdens de beurs, bent u nog opzoek naar een nieuw avontuur met een mooi klassiek scheepje het water op, kom dan vooral langs en maak kennis met alle kanten van het varen.

EOC-Traditionele Schepen Beurs 4

Kom ervaren!

Maak ook voor de vakantieganger zijn er leuke mogelijkheden. U kunt aan boord van een traditioneel schip blijven slapen om eens te ervaren hoe het is. Op basis van Boat and Breakfast maakt u het weekend helemaal compleet. En als het bevalt, kunt u meteen een reis aan boord boeken voor in 2019!

Kortom, zet het tweede weekend van november maar alvast in uw agenda, want dit wilt u niet missen!

EOC-Traditionele Schepen Beurs

WAT? EOC-Traditionele Schepen Beurs
WANNEER? 9, 10 en 11 november 2018
WAAR? Gebouw 66, Willemsoord, Den Helder
WAT KOST DAT? €9 en is het hele weekend geldig. Toegangsbewijs geeft u ook toegang tot het Nationaal Reddingmuseum Dorus Rijkers én het Marinemuseum.

Bestel hier nu al uw kaarten. 

www.traditioneleschepenbeurs.nl

 

One Response to EOC-Traditionele Schepen Beurs in teken van duurzaamheid

Geef een antwoord

Duurzaam Actueel wordt mede mogelijk gemaakt door onze partners: 

Adverteren?

Wilt u op deze website adverteren neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Meld u aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief

Bij het aanmelden gaat u akkoord met ons privacybeleid.

© Copyright Duurzaam Actueel 2023 | Website is ontwikkeld door Sabos webdesign