Gebruikers in het algemeen erg tevreden over deelauto

Gebruikers zijn in het algemeen erg tevreden over deelauto’s. Grote aanbieders worden beoordeeld met een rapportcijfer tussen de 7,3 en 8,1. Dit blijkt uit de Smart Car Monitor, een grootschalig onderzoek van Multiscope onder ruim 6.000 Nederlanders.

MyWheels best beoordeelde aanbieder

Nederlanders beoordelen het gebruik van een deelauto met hoge rapportcijfers. Van vijf grote aanbieders van deelauto’s krijgt MyWheels met een 8,1 de beste beoordeling. Gebruikers geven aan dat deze aanbieder relatief goedkoop is en goede service biedt. Aanbieders Greenwheels (7,7), SnappCar (7,6), ConnectCar (7,6) en Stapp.in (7,3) worden na MyWheels het beste beoordeeld.

gebruikers

Foto via multiscope.nl 

Gebruikers: minder gedoe grootste motivatie

Voor een kwart van de Nederlanders is vermindering van het gedoe een belangrijke reden om gebruik te maken van een deelauto. Zo hoef je je bij een deelauto niet druk te maken over onderhoud of keuringen en hoef je de auto ook niet zelf schoon te maken. 24% ziet de positieve impact op het milieu en 23% zou een deelauto gebruiken vanwege de kostenbesparing. Jongeren en hoogopgeleiden zien vaker redenen voor het gebruik van deelauto’s dan 35-plussers en laagopgeleiden … Lees verder

Lees verder op bron: multiscope.nl

 

Geef een antwoord

Duurzaam Actueel wordt mede mogelijk gemaakt door onze partners: 

Adverteren?

Wilt u op deze website adverteren neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Meld u aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief

Bij het aanmelden gaat u akkoord met ons privacybeleid.

© Copyright Duurzaam Actueel 2022 | Website is ontwikkeld door Sabos webdesign