Gezamenlijk importeurschap Seval e Cargo en Burgers Carrosserie

Met trots mogen wij bekend maken dat Seval e Cargo B.V. en Burgers Carrosserie per november 2021 gezamenlijk de verkoop gaan doen van de Sevic Cargo 500. Seval e Cargo en Burgers Carrosserie zullen zo samen het importeurschap voor de elektrische bestelvoertuigen vorm gaan geven in Nederland.

importeurschap

Wie is Burgers?

Burgers Carrosserie is een familiebedrijf dat oorspronkelijk gevestigd is in Nederland. Het bedrijf werd in 1925 in Aalsmeer opgericht door de heer Burgers. Vandaag de dag staat Ton Burgers, de derde generatie van de familie Burgers, aan het roer. Burgers Carrosserie is gespecialiseerd in gesloten opbouwen, daarnaast zijn ze de ontwikkelaar en producent van de Double Deck trailers. Dit zijn trailers met een extra laadvloer, hierdoor ontstaat er 60% meer laadvermogen. De Double Deck trailers zijn inmiddels een begrip en worden door tientallen dealers in Europa verkocht. Alle opbouwen worden in Aalsmeer gebouwd, en vanuit Aalsmeer, Zwaagdijk en Maasbracht wordt in Nederland service en onderhoud verleend. In het buitenland heeft Burgers tientallen servicevestigingen door heel Europa heen waar de Double Deck trailers terecht kunnen.

importeurschap 2

Wie is Seval?

Seval e Cargo is een startup die sinds de oprichting in 2018 de Nederlandse importeur van de Sevic elektrische voertuigen is. Vanuit China worden de onderdelen van het in Frankrijk ontwikkelde voertuig geleverd. Seval e Cargo assembleert, waarborgt de kwaliteit, en voorziet de voertuigen van de juiste keuring, op eigen locatie langs de A2 in Nieuwer-Ter-Aa, Breukelen. De Sevic is 100% elektrisch en is daarom uitermate geschikt voor de last-mile in stad en streek. Het voertuig is een licht elektrisch vrachtvoertuig en is inmiddels al ingezet in verschillende sectoren zoals; de bezorging, tuin & park, gemeente, horeca, stadsbevoorrading, bouw & installatie, en afval inzameling.

Samenwerking sinds 2018

Sinds 2018 werkt Seval e Cargo al nauw samen met Burgers Carrosserie. Zo produceert Burgers de verschillende opbouwen voor de elektrische bestelvoertuigen. Daarnaast is Burgers sinds 2018 de ontwikkelings- en verkoop partner voor de groot volume markt. Eén van de gezamenlijke projecten is het HET DC, een Double Deck trailer die fungeert als mobiele hub aan de rand van de stad. Vervolgens rijden de bestelvoertuigen de hub leeg en bedienen ze de binnenstad.

Samen importeurschap voor Nederland

Samen zullen Burgers en Seval e Cargo het importeurschap van de elektrische bestelvoertuigen vorm gaan geven in Nederland om elke klant goed te kunnen bedienen. Daarnaast is er veel synergie tussen beiden bedrijven omdat ze nu voertuig en carrosserie onder één dak hebben. In de komende periode zal dit nieuwe logo zo veel mogelijk worden geïntegreerd. Beiden partijen kijken samen enorm uit naar de toekomst!

Bron: sevalemobility.com

Geef een antwoord

Duurzaam Actueel wordt mede mogelijk gemaakt door onze partners: 

Adverteren?

Wilt u op deze website adverteren neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Meld u aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief

Bij het aanmelden gaat u akkoord met ons privacybeleid.

© Copyright Duurzaam Actueel 2022 | Website is ontwikkeld door Sabos webdesign