Gratis elektrische deelfietsen uitproberen voor Utrechtse studenten tijdens UIT-week

Kersverse studenten anno 2022 hebben het al lastig zat. Een nieuwe stad, nieuwe mensen en een nieuwe plek om je thuis noemen. Helaas is een studentenkamer niet meer voor iedereen direct een optie. Met de huidige krapte op de woningmarkt zijn er ook steeds minder kamers beschikbaar. Voor veel studenten is reizen daarom de enige optie. Nog geen eigen fiets in de stad? Geen probleem! Utrechtse studenten krijgen tijdens de UIT-week de mogelijkheid om gratis deelfietsen en scooters uit te proberen.

deelfietsen

Foto via goedopweg.nl 

Met de e-bike naar college, of met de e-bakfiets jouw Marktplaatskoopje ophalen: deelfietsen!

De start van een opleiding of studie is spannend. Hoe verplaats je je tussen huis en college, zolang je nog geen kamer hebt? Of als je eenmaal een kamer hebt, hoe haal je die mooie bureaustoel op van marktplaats? Gelukkig hoef je niet altijd een werkende fiets paraat te hebben. In Utrecht is er namelijk een groot aanbod aan deelvervoer zoals e-bikes, e-bakfietsen en scooters. Zo reizen alle studenten snel, makkelijk én duurzaam door Utrecht.

Gratis reistegoed voor UIT-week deelnemers

Tijdens de Utrechtse Introductie Tijd (UIT) worden nieuwe studenten klaargestoomd voor het nieuwe academisch jaar. Goedopweg biedt in samenwerking met Gaiyo de mogelijkheid om deelfietsen en scooters gratis uit te proberen. Na aanmelding kunnen de aankomende studenten eenmalig €10 reistegoed in de Gaiyo app ontvangen. Aanmelden kan tot donderdag 18 augustus via de UIT-week app. Wees er dus snel bij!

Goedopweg met slimme deelmobiliteit

In Goedopweg werken de gemeenten Utrecht en Amersfoort, de provincie Utrecht, Rijkswaterstaat Midden-Nederland en het Ministerie van Infrastructuur & Waterstaat samen aan een goede bereikbaarheid en leefbaarheid van de regio Utrecht.

Goedopweg biedt (startende) studenten, van het mbo, hbo en wo de vrijheid om zelf te bepalen hoe zij hun vervoer willen regelen. Dit doen we om meer te weten te komen over hoe studenten deelvervoer inzetten naast het al beschikbare openbaar vervoer.

Na aanmelding ontvangen de deelnemers €5 reistegoed. Als dit tegoed volledig is besteed, ontvangen de deelnemers een uitnodiging voor een korte enquête. Na het afronden van deze enquête wordt de resterende €5 reistegoed in de wallet van de deelnemer gestort.

deelfietsen aanmelden

Goedopweg met slimme deelmobiliteit

In Goedopweg werken de gemeenten Utrecht en Amersfoort, de provincie Utrecht, Rijkswaterstaat Midden-Nederland en het Ministerie van Infrastructuur & Waterstaat samen aan een goede bereikbaarheid en leefbaarheid van de regio Utrecht. Goedopweg biedt (startende) studenten, van het mbo, hbo en wo de vrijheid om zelf te bepalen hoe zij hun vervoer willen regelen. Dit doen we om meer te weten te komen over hoe studenten deelvervoer inzetten naast het al beschikbare openbaar vervoer. Na aanmelding ontvangen de deelnemers €5 reistegoed. Als dit tegoed volledig is besteed, ontvangen de deelnemers een uitnodiging voor een korte enquête. Na het afronden van deze enquête wordt de resterende €5 reistegoed in de wallet van de deelnemer gestort.

Bron: goedopweg.nl

Geef een antwoord

Duurzaam Actueel wordt mede mogelijk gemaakt door onze partners: 

Adverteren?

Wilt u op deze website adverteren neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Meld u aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief

Bij het aanmelden gaat u akkoord met ons privacybeleid.

© Copyright Duurzaam Actueel 2022 | Website is ontwikkeld door Sabos webdesign