Harmelen: Sevic ingezet als 100% elektrische bierkoerier

Hotel Het Wapen van Harmelen heeft een Sevic C500 ingezet met Koningsdag om bier en bitterballen langs te brengen bij de bewoners van Harmelen. Met deze 100% elektrische bierkoerier was het ondanks corona alsnog een feestelijke koningsdag in Harmelen!

Harmelen

Koningsdag in Harmelen

Corona is helaas nog steeds een hedendaags probleem en hierdoor zijn we beperkt in ons doen en laten, zo ook met feestdagen en worden we ertoe gezet om creatief te handelen. Zo kwam hotel het Wapen van Harmelen gelegen tussen Woerden en Utrecht met het plan om tijdens Koningsdag een bierkoerier op te zetten. Op aanvraag kwam het café met hun bestelbus langs voor een vers getapt biertje en hapje, zo werd de koningsdag in het dorp toch nog een feest. Want de jaren voor Corona stond het Dorpsplein en de omringde horeca gevuld met oranje geklede mensen en ging het door tot in de late uurtjes.

Nadat Seval e Cargo het bericht zag op social media van de bierkoerier namen wij gelijk contact op met het café. Waarom maken we er geen elektrische bierkoerier van? Duurzaam én het elektrische karee is ook nog eens een echte eye-catcher. Het café vond dit een leuk idee en zo ontstond de 100% elektrische bierkoerier in Harmelen op koningsdag.

De Sevic C500 ook inzetbaar als drankleverancier

Om de Sevic C500 klaar te maken voor zowel koningsdag en als bierkoerier hebben wij eerst het compacte uiterlijk een nieuwe opvallende oranje kleur gegeven. De box van de Sevic heeft een laadruimte van 3.5 m₃ en een laadvermogen van maar liefst 700 kg, door de 2 achterdeuren en zijdeur kon de tap gemakkelijk gebruikt worden vanuit de auto. Om de tap erin te bouwen is er in plaats van een diesel aggregaat gebruikt gemaakt van een lithium batterij opslag. Met een lithium batterij opslag beschik je over ruim 10 uur stroom wat voor de tap meer dan genoeg was. Op deze manier is het een 100% elektrische bierkoerier en was het van alle gemakken voorzien. Naast het tappen van bier kan de Sevic ook worden ingezet als elektrische drankkoerier of bezorgservice.

Harmelen 3

Het Wapen Van Harmelen

Gelegen aan de Rijn en in het Groene hart ligt hotel het Wapen van Harmelen met 40 prachtige gerenoveerde hotelkamers. Naast een hotel en café beschikt het ook over een restaurant met en een slijterij. Sinds 1904 is het Wapen van Harmelen in handen van de familie Stelling. Eigenaren Robert en Monique stelling (broer en zus) zijn van de 4de generatie en zijn zelf opgegroeid in het hotel waar huiselijkheid en vertrouwde gezelligheid altijd voorop staat. Een geliefde plek om samen te dineren of aan de bar te zitten onder de dorpsbewoners en ideaal voor de toeristen om de centrale ligging tussen Woerden en Utrecht maar met de rust van een dorp. Voor meer informatie kan je terecht op hun website.

Geslaagde bierkoerier actie

De telefoontjes kwamen massaal binnen en de elektrische bierkoerier was de hele dag op pad om door heel het dorp verse biertjes te tappen bij de mensen thuis. In totaal zijn ze langs tientallen adressen geweest en doordat het voertuig een actieradius had van 120 km hoefden ze tussendoor niet op te laden. Naast de gezelligheid was er ook nog een leuke winactie, degenen die de origineelste foto postte op social media kon een etentje winnen bij het restaurant van het hotel. Naast de tientallen foto’s die er binnen kwamen kreeg het hotel ook een hoop leuke en positieve reacties van de bewoners van het dorp. De oranje Sevic C500 was tijdens koningsdag niet te missen in Harmelen.

Harmelen 4

Het was een groot succes en leuk om bij te dragen aan een gezellige koningsdag in Harmelen. Wij kijken terug op een geslaagde samenwerking met het Wapen van Harmelen en een leuke creatieve koningsdag actie in het dorp. Met de eerste 100% elektrische Sevic C500 drankleverancier voertuig! Meer informatie over onze voertuigen en verschillende opbouwen vind je hier.

Bron: sevalemobility.com

 

Geef een antwoord

Adverteren?

Wilt u op deze website adverteren neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Meld u aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief

Bij het aanmelden gaat u akkoord met ons privacybeleid.

© Copyright Duurzaam Actueel 2021 | Website is ontwikkeld door Sabos webdesign