Heatprofs zet met overname in op verdere verduurzaming

Installatiebedrijf Heatprofs neemt branchegenoot Verbakel Gas Service over. Daarmee bundelen de beide in Haaglanden gevestigde nutsbedrijven hun krachten. Het team van Heatprofs is voortaan breder regionaal actief, in onder meer Den Haag, Delft, Zoetermeer en Rotterdam. De overname is eerder deze maand afgerond. Inmiddels verkent Heatprofs verdere groeimogelijkheden, in lijn met het streven zijn bijdrage aan de energietransitie te versterken.

Heatprofs

Energiekosten hét gesprek van de dag

“Juist nu de energiekosten hét gesprek van de dag zijn en de pan uit rijzen, moeten we de energietransitie versnellen”, benadrukt Willem Hulsenbeck, commercieel directeur van Heatprofs. “We willen in onze regio een voorttrekkersrol vervullen in het verduurzamen van huishoudens”, vult Said Ayat, oprichter van Heatprofs, aan. “De overname van Verbakel Gas Service is daar een mooie volgende stap in.”

Gesteund door de decennialange ervaring van zijn managementteam – in onder andere recruitment, detachering en het intern opleiden van personeel – focust Heatprofs de komende jaren op groei in een zeer dynamische markt, waarin bovendien een structureel tekort aan geschoolde vakmensen heerst.

Hulsenbeck: “Verduurzamen moet voor iedereen mogelijk zijn”

Heatprofs helpt klanten om hun woning te verduurzamen, door over verduurzamingsmaatregelen te adviseren en deze vervolgens door te voeren. “Dat is een toekomstbestendige oplossing voor de huidige hoge energietarieven enerzijds en de afhankelijkheid van buitenlandse energieleveranciers anderzijds”, legt Hulsenbeck uit. “Wie zijn stroom en warmte uit duurzame bronnen haalt of zelfs volledig energieneutraal woont, is minder afhankelijk van de grillen van energiemaatschappijen en geopolitieke ontwikkelingen.”

Tevens biedt Heatprofs abonnementen aan voor het onderhoud van de voor verduurzaming noodzakelijke apparatuur. Om zijn dienstverlening zo laagdrempelig mogelijk te houden, werkt het met verschillende financiële modellen. “Door middel van onder meer leaseconstructies en de mogelijkheid om in termijnen te betalen, helpen we klanten met een uiteenlopend budget om hun woning te verduurzamen”, aldus Hulsenbeck.

Familie Verbakel blijft betrokken

Verbakel Gas Service werd in 1981 opgericht door Koos en Anja Verbakel. In de beginjaren van het bedrijf richtten zij zich voornamelijk op het onderhoud en de installatie van gasapparaten, evenals op het oplossen van storingen. Met de tot op heden voortgaande ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid op het oog, hebben zij zich in latere jaren gespecialiseerd in energiezuinige en milieuvriendelijke oplossingen, zoals zonneboilersystemen en warmtepompen.

Ook nu het familiebedrijf wordt overgenomen, blijven Koos en Anja Verbakel nog zeker drie jaar in functie. Zo ondersteunen zij Heatprofs bij het aansturen en uitbreiden van het nieuwe fusiebedrijf.

Over Heatprofs

Het kantoor en de opslagplaats van Heatprofs is gevestigd in Wateringen. Het team verleent zijn services aan particulieren, bedrijven en instellingen. De laatste jaren heeft het zich toegelegd op energiezuinige en duurzame oplossingen, zoals zonneboilersystemen en warmtepompen.

 

One Response to Heatprofs zet met overname in op verdere verduurzaming

  • Energiekosten Het Gesprek van de Dag. Kan er een keer een bericht komen over Energieopbrengsten van een Energiehuis. ik heb Zonnepanelen, Inductiekoken en Warmtepomp 65 graden. al 10 jaar geen Gas. mijn Energierekening levert Geld op . Al 10 jaar. Energiehuizen, Energiewijken Hoogezand, Energiesteden. Lokale productie Energie levert geld op.

Geef een antwoord

Duurzaam Actueel wordt mede mogelijk gemaakt door onze partners: 

Adverteren?

Wilt u op deze website adverteren neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Meld u aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief

Bij het aanmelden gaat u akkoord met ons privacybeleid.

© Copyright Duurzaam Actueel 2023 | Website is ontwikkeld door Sabos webdesign