Hubo en enie.nl lanceren de ZonneConfigurator: Besparend wonen

Drie jaar terug startte Hubo een pilot bij 6 van haar vestigingen, voor de verkoop van zonnepanelen. Hubo breidde haar assortiment ‘besparend wonen’ uit in samenwerking met landelijke leverancier enie.nl. Vanwege het succes van de pilot wordt de samenwerking nu verder uitgerold. Beide partijen besloten om de samenwerking verder te intensiveren door ook een Hubo zonnepaneel configurator te lanceren.

Hubo

Foto via hubo.nl 

Hubo en de ZonneConfigurator

Met de ZonneConfigurator kunnen consumenten binnen één minuut berekenen wat ze besparen met zonnepanelen. Direct in de Hubo winkel of online. De klant vult simpelweg zijn of haar postcode en huisnummer in en de tool berekent direct hoeveel zonnepanelen op de woning passen en hoeveel zonnestroom er kan worden opgewekt.

Zeer nauwkeurig overzicht

Door ook het stroomverbruik in te vullen, krijgt de klant een zeer nauwkeurig overzicht van wat het kost om zonnepanelen te kopen of te huren. Vervolgens kan er een kort adviesgesprek ingepland worden en een definitieve offerte opgesteld worden. Zonnepanelen kopen of huren wordt met de ZonneConfigurator net zo makkelijk als het bestellen van bijvoorbeeld een nieuwe mobiele telefoon.

Patrick van der Meulen, medeoprichter enie.nl

“Het voelt goed om te zien dat een grote speler als Hubo kiest voor een duurzaam assortiment. De afgelopen jaren is het aantal huizen met zonnepanelen in Nederland gigantisch gestegen. Doordat een partij als Hubo ook toekomst ziet in duurzame energie, is goedkope en duurzame zonne-energie straks snel en gemakkelijk toegankelijk voor alle Nederlanders.”

Binnenkort

Vanaf 1 september 2021 is de ZonneConfigurator op de website van Hubo terug te vinden. Hubo klanten kunnen dan niet alleen vanuit een Hubo vestiging kiezen voor de zonnepanelen van enie.nl, maar ook via de onlinekanalen van Hubo. In de komende maanden zullen steeds meer Hubo vestigingen voorzien worden van een live zonnepaneel op de winkelvloer, zodat consumenten deze ook kunnen bekijken.

Gewenste juiste mix

“Hubo klanten kiezen bewust voor persoonlijke service, kennis en een hoogwaardig assortiment. De samenwerking met enie.nl maakt dat we onze klanten zonnepanelen van de hoogste kwaliteit aan kunnen bieden, tegen een scherpe prijs én met de persoonlijke service en kennis die ze van Hubo gewend zijn.” aldus Bert-Jan Keizer, Group Category Manager bij Hubo.

Bron: hubo.nl

 

One Response to Hubo en enie.nl lanceren de ZonneConfigurator: Besparend wonen

  • Goedkope en duurzame Zonne-Energie bij HUBO. Eindelijk. Inductiekoken met stroom van Zonnepanelen bij HUBO. Keuken zonder gas. En met Warmtepomp 60 graden C en Boiler van HUBO, huis zonder gas. Kan allemaal bij HUBO.

Geef een antwoord

Adverteren?

Wilt u op deze website adverteren neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Meld u aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief

Bij het aanmelden gaat u akkoord met ons privacybeleid.

© Copyright Duurzaam Actueel 2021 | Website is ontwikkeld door Sabos webdesign