JUST STOP OIL: ARMEDANGELS daagt je uit om deel te nemen aan de revolutie

De tweede campagne van de Solidarity Series van ARMEDANGELS is bekend: het duurzame merk slaat de handen ineen met JUST STOP OIL (JSO). Samen lanceren ze een T-shirt waarvan 100% van de winst naar het Climate Emergency Fund gaat ter ondersteuning van dringend activisme.

JUST STOP OIL

“We zijn getuige van een door olie gefinancierde oorlog op fossiele brandstoffen. Iedereen kan het verschil maken.” (Klik op de afbeelding voor de korte video

JUST STOP OIL

JUST STOP OIL (JSO) is een coalitie van groepen die samenwerken om ervoor te zorgen dat de Britse regering nieuwe vergunningen en productie van fossiele brandstoffen stopzetten. Ze eisen dat de regering onmiddellijk stopt met alle toekomstige toestemmingen die zijn gedaan op het gebied van fossiele brandstoffen in het Verenigd Koninkrijk.

Klimaatfonds geeft financiële steun

Het klimaatfonds geeft financiële steun aan activisten die de klimaatpolitiek veranderen. Deze ultra-ambitieuze organisaties verstoren de normale gang van zaken door massale protesten te organiseren waarbij meer dan een miljoen mensen aanwezig zijn die stuk voor stuk verandering eisen.

Het JUST STOP OIL T-shirt

ARMEDANGELS heeft in samenwerking met JUST STOP OIL een T-shirt ontworpen waarvan de volledige opbrengst wordt gedoneerd aan het klimaatfonds.

Duurzaam merk

JUST STOP OIL T-shirtHet duurzame merk ARMEDANGELS is hier niet om mode te maken, ze zijn hier om verandering teweeg te brengen. Dat doen zij elke dag door de meest radicale duurzame producten te maken maar tevens door hun kracht en gemeenschap te gebruiken om anderen te ondersteunen om een verschil te maken.

Met de Solidarity Series #2 steunen ze JUST STOP OIL (JSO) – een wereldwijde coalitie van activisten die samenkomen om wetswijzigingen te eisen door regeringen te dwingen hun verslaving aan olie het hoofd te bieden.

Martin Höfeler CEO & oprichter ARMEDANGELS:

We zijn getuige van een door olie gefinancierde oorlog op fossiele brandstoffen. We kunnen niet wachten tot overheden dit stoppen. We moeten nu wetswijziging afdwingen en overstappen op hernieuwbare energiebronnen. Alleen radicale actie kan zorgen voor een veiligere en eerlijkere toekomst voor ons allemaal. Iedereen kan het verschil maken.

Doe mee met de revolutie

De t-shirts zijn online te koop via www.armedangels.nl voor € 39,90. Voor meer informatie over JUST STOP OIL klik hier

 

 

Over ARMEDANGELS

Sinds 2007 bewijst ARMEDANGELS dat ze mode op duurzame en radicale wijze kunnen innoveren. Ethisch. Eco. Koolstofvrij. Circulair – en met als doel andere te inspireren en in staat te stellen duurzame keuzes te stimuleren. Voor een planeet die we met trots doorgeven aan toekomstige generaties. Met een team van 140 mensen en vier collecties per jaar, laat ARMEDANGELS zien dat mode ook anders kan: ECO & FAIR. Van het simpele idee om t-shirts te bedrukken en donaties in te zamelen voor liefdadigheidsproducten, zijn ze uitgegroeid tot een bedrijf dat nu een van de grootste ECO & FAIR modebedrijven is binnen Europa.

 

(Vergeet niet je T-shirt te bestellen!)

 

Geef een reactie