Nieuw hulpmiddel CO2 reductie voor groenvoorzieners

Footprint in beeld

Husqvarna lanceert een nieuwe Carbon Footprint Calculator, die groenvoorzieners helpt inzicht te krijgen in de CO2 footprint van hun machinepark en hun tevens helpt emissiedoelstellingen te bereiken. De Carbon Footprint Calculator is beschikbaar in de software voor machineparkbeheer Husqvarna Fleet Services.

groenvoorzieners

Fleet Services

Als onderdeel van haar focus op duurzaamheid en ambitie om duurzame producten en oplossingen te ontwikkelen, introduceert Husqvarna nu de Carbon Footprint Calculator in Husqvarna Fleet Services, de software voor machineparkbeheer. Het is een datagestuurde service voor gemeenten en professionele groenvoorzieners om productiviteit te optimaliseren door middel van inventariscontrole, onderhoudsoverzicht en machinestatistieken.

Uitstoot beperken

De nieuwe tool geeft de fleetmanager een unieke kans om niet alleen de ecologische footprint van de machinepark te berekenen, maar ook om de uitstoot te beperken. De analyse-optie van de tool behandelt het volledige machinepark (elektrisch, benzine en diesel) dat is opgenomen in Husqvarna Fleet Services behalve Husqvarna Automowers die later in 2019 zullen worden opgenomen. Ook machines van andere fabrikanten kunnen met de tool worden gevolgd en geanalyseerd.

Gratis test

Diverse groenvoorzieners in Nederland hebben inmiddels ervaring met het beheren van hun machinepark via Husqvarna Fleet Services. Om meer bedrijven en instellingen kennis te laten maken met de voordelen, biedt Husqvarna nu de mogelijkheid om Fleet Services zes maanden gratis te ervaren. Voor meer informatie kunt u terecht bij de Husqvarna Professional Dealer of online via www.husqvarna.com/be-nl/gazon-en-tuin/professional/fleet-services.

groenvoorzieners 2

Over Husqvarna

Husqvarna is een merk van de Husqvarna Group. Al sinds 1689 vervaardigt Husqvarna hoogwaardige producten en introduceert het innovaties die de hele sector veranderen, zoals de trillingvrije en automatische kettingrem op kettingzagen en ’s werelds eerste commerciële robotmaaier. Vandaag biedt Husqvarna een ruim assortiment van hoogwaardige gemotoriseerde producten voor gebruik in parken, bos en tuin, en staat het voor technologisch leiderschap in zijn kernsegmenten: kettingzagen, trimmers, zitmaaiers en robotmaaiers. Husqvarna-producten worden verkocht in meer dan 100 landen, voornamelijk via servicedealers.

Kijk voor meer informatie op www.husqvarna.com

 

Geef een reactie