Nieuwe NTA8800-kwaliteitsverklaringen voor Panasonic lucht-water warmtepompen

Panasonic Aquarea All-in-One en Bi-bloc met zeer gunstige COP-waarden ontvangen nieuwe kwaliteitsverklaringen op basis van NTA8800

De nieuwe NTA8800 is per 1 januari van kracht voor de bepaling van de energieprestaties van gebouwen. Het is een bepalingsmethodiek die van toepassing is op zowel nieuw te bouwen gebouwen, bestaande bouw, woningbouw als utiliteitsbouw. De Aquarea All-in-One en Bi-bloc lucht-water warmtepompen van Panasonic ontvangen als een van de eerste lucht-water warmtepompen in de markt op basis van de NTA8800 kwaliteitsverklaringen.

NTA8800

Het gaat om de 3 kW-, 5 kW-, 7 kW- en 9 kW-modellen van de zeer energie-efficiënte Aquarea All-in-One lucht-water warmtepompen. Zo hebben de Aquarea All-in-One 3kW en 5kW een zeer gunstige COP-waarde van 2,914 voor warm tapwater.

Daarnaast hebben ook de 3 kW, 5kW, 7 kW en 9 kW Bi-bloc-uitvoeringen in combinatie met een 200 liter boiler een NTA8800-kwaliteitsverklaring ontvangen, evenals de 7 kW en 9 kW Bi-bloc-modellen in combinatie met een zeer efficiënte 300 liter boiler.

Kwaliteit en hoge efficiëntie

Aquarea is een innovatief systeem dat hoge prestaties levert, ook bij extreme buitentemperaturen. De lucht-water warmtepompen beschikken over een A+++ energielabel voor verwarmen en A+ voor de productie van warm water. De units combineren hiermee optimale prestaties met maximale energiebesparingen en een lage CO2-uitstoot.

U kunt de Aquarea All-in-One kwaliteitsverklaringen in de BCRG-database vinden. De Aquarea Bi-bloc kwaliteitsverklaringen zijn aangemeld voor deze databank en in de tussentijd te downloaden via de Panasonic PRO Club. Tevens zijn bestaande kwaliteitsverklaring van Panasonic Heating and Cooling Solutions nu ook geschikt voor NTA8800 en opgenomen in de databank van BCRG.

 

One Response to Nieuwe NTA8800-kwaliteitsverklaringen voor Panasonic lucht-water warmtepompen

  • wat is de temperatuur? staat er niet bij. 60 C moet standaard worden. voor Huisverwarming is een capaciteit van 16 kW nodig met temperatuur 60 C. staat er ook niet bij.

Geef een reactie