Ondernemer bezorgt bloemen in brievenbus

Bedrijven versturen op dit moment wel heel bijzondere bloemen aan huis, namelijk via plantbaar papier. ‘’Het voordeel is dat het eenvoudig per post te verspreiden is en er een bijpassende boodschap op meegedrukt kan worden’’ zegt initiatiefnemer Menno Wibier.

Hart onder de riem

Sinds de thuiswerk situaties van start zijn gegaan, zijn bedrijven in deze uitdagende periode op zoek om positief te blijven communiceren met hun klanten en het thuis werkend personeel een hart onder de riem te steken. Vrijwel iedereen past zich aan en verdient daar een compliment voor is de gedachte van diverse ondernemers.

bloemen

Of het nu gaat om een vrolijke bloemen, kruiden of groenten mix, een boodschap op papier dat vervolgens tot bloei komt, trekt de aandacht. Foto via leoprinting.nl

Bloemen houden van mensen

Of het nu gaat om een vrolijke bloemen, kruiden of groenten mix, een boodschap op papier dat vervolgens tot bloei komt, trekt de aandacht. Dit groeipapier, ook wel zaadpapier genoemd, is een puur Hollands product en al enige tijd populair op beurzen en events. Echter sinds deze worden geannuleerd, is een verschuiving te zien bij het doel en leverwijze van dit uniek biologisch afbreekbare product. Wil je meer weten neem dan contact met ons op via +31 72 711 2998 of kijk op www.leoprinting.nl.

Bron: leoprinting.nl

 

Geef een antwoord

Duurzaam Actueel wordt mede mogelijk gemaakt door onze partners: 

Adverteren?

Wilt u op deze website adverteren neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Meld u aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief

Bij het aanmelden gaat u akkoord met ons privacybeleid.

© Copyright Duurzaam Actueel 2023 | Website is ontwikkeld door Sabos webdesign