Renovatieproject met duurzame bouwkeet? Huur een battery pack

Is er geen netaansluiting beschikbaar op uw projectlocatie en wil u graag starten met uw renovatieproject? De battery pack wordt vaak in off-grid situaties ingezet als tijdelijke stroomvoorziening. Het huren van een tijdelijke stroomvoorziening is namelijk duurzamer dan een vervuilende dieselaggregaat, daarnaast vermindert u de uitstoot en geluidsoverlast enorm. Daardoor is de battery pack dé ideale oplossing om uw bouwkeet op uw renovatieproject te voorzien van stroom.

battery pack

Battery pack huren voor duurzame stroomvoorziening

U kunt een battery pack huren in combinatie met een aggregaat, deze combinatie heet een hybride aggregaat. Een hybride aggregaat levert uit meerdere bronnen stroom zodat de generator minder gebruikt wordt. Met de tijdelijke stroomvoorziening en aggregaat bespaart u al snel tot 80% brandstof. Daarbij bespaart u naast brandstofkosten ook op transportkosten. Ook zorgt de battery pack in deze opstelling voor geen geluidsoverlast. De tijdelijke stroomvoorziening levert namelijk het vermogen gedurende de dag, avond en nacht. De generator slaat pas weer aan en zal de tijdelijke stroomvoorziening bijladen bij een batterij capaciteit van 20%. Zo kunt u de bouwplaats de gehele avond en nacht voorzien van stroom op een duurzame en stille manier.

Duurzame bouwkeet met battery pack

Door deze tijdelijke stroomvoorziening en aggregaat te huren kunt u uw bouwkeet op een duurzame manier voorzien van stroom. Om de bouwkeet nóg duurzamer te maken kunt u de bouwkeet voorzien van zonnepanelen. Het pakket wordt geleverd met twee frames die ieder zijn uitgerust met acht zonnepanelen. Deze kunnen zowel op de bouwkeet als op containers worden gemonteerd om zo optimaal mogelijk energie te winnen. Als de zonnepanelen genoeg energie opwekken slaat de generator niet aan en kan er volledig emissievrij worden gewerkt.

Voordelen van battery pack huren:

● Duurzame stroomvoorziening voor bouwkeet

● Direct stroom op elke locatie

● Oplossing voor off-grid situaties

● Geen geluidsoverlast voor buurtbewoners

● Ideaal voor onderhoud- en renovatieprojecten

● Te combineren met zonnepanelen

Daarom huurt u uw deze bij RECO

RECO biedt niet alleen battery pack-materieelverhuur maar ook advies over de meest duurzame en meest efficiënte oplossing. Daarbij kijken we welk vermogen u nodig heeft en stellen we een pakket op maat voor u samen. Ook verzorgen wij het transport en de installatie op locatie, bieden een monitoringservice en 24/7-storingsdienst. Zo hoeft u zich nooit zorgen te maken over uw tijdelijke stroomvoorziening.

 

One Response to Renovatieproject met duurzame bouwkeet? Huur een battery pack

Geef een reactie