Start elektrische bezorging in Midden-Nederland door Red je Pakketje

De pakketbezorger gaat de weg op met de eerste veertig elektrische bussen

Red je Pakketje heeft de eerste veertig elektrische bussen in gebruik genomen in de regio Midden-Nederland. Het bedrijf bevestigt daarmee zijn status als de duurzame voorloper onder de pakketbezorgers.

elektrische

De eerste mijlpaal bereikt

Eind 2020 maakte Red je Pakketje bekend dat het bedrijf een groene financiering van € 12,5 miljoen had binnengehaald. Met het geld investeert Red je Pakketje in een duurzaam bezorgnetwerk, waarmee het bedrijf nog dit jaar uitstootvrij pakketten gaat bezorgen in het grootste deel van Nederland.

Direct na het binnenhalen van de investering plaatste Red je Pakketje een order voor meer dan tweehonderd elektrische bussen. Inmiddels rijden de eerste veertig bussen op de weg.

Samenwerking met Vattenfall

Trots is COO Van Driel op de bijbehorende samenwerking met Vattenfall. “Duurzaamheid is bij uitstek een gebied waarop je de handen ineen moet slaan. Daarom zijn we blij dat Vattenfall volop investeert in laadpleinen bij onze distributiecentra.”

Elektrische bezorging

Inmiddels heeft Vattenfall het laadplein van het Utrechtse distributiecentrum opgeleverd. Later dit jaar volgt het distributiecentrum in Amsterdam, waarna Red je Pakketje elektrisch bezorgt in zowel Noord-Holland, Zuid-Holland als Midden-Nederland.

Ook verkeersveiligheid verbeteren

Met de elektrische busjes zorgt Red je Pakketje ook voor veiligere wijken. Tijs van Driel: “We verbeteren constant op alle niveaus de service voor de consument, en daarom voorzien we alle voertuigen van telematica. Samen met de chauffeurs kunnen we zo heel gericht de feedback doornemen voor betere rijveiligheid. Deze extra functionaliteit in de busjes is iets om trots op te zijn.”

elektrische 2

Over Red je Pakketje

Pakketbezorger Red je Pakketje is gespecialiseerd in Same Day Delivery en Next Day Evening. De pakketten worden in de avond bezorgd. Daarbij zet Red je Pakketje altijd de consument op één. Dat basisprincipe is het uitgangspunt voor alle beslissingen. Is het goed voor de consument? Dan gebeurt het. En daardoor is Red je Pakketje de hoogst gewaarde pakketbezorger van Nederland en leveren ze dagelijks voor ruim 1.500 webshops.

Bron: redjepakketje.nl

 

One Response to Start elektrische bezorging in Midden-Nederland door Red je Pakketje

  • Zonnestroom voor het laden van Red je Pakketje. inkomsten voor de stad met productie en verkoop Lokale Zonnestroom aan Lokale Elektrische Mobiliteit.

Geef een antwoord

Duurzaam Actueel wordt mede mogelijk gemaakt door onze partners: 

Adverteren?

Wilt u op deze website adverteren neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Meld u aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief

Bij het aanmelden gaat u akkoord met ons privacybeleid.

© Copyright Duurzaam Actueel 2022 | Website is ontwikkeld door Sabos webdesign