Stella Livorno Premium MDB is door Bike Bild uitgeroepen tot testwinnaar

De nieuwe Stella Livorno Premium MDB FI is door het Duitse fietsmagazine Bike Bild beoordeeld met het predicaat ‘GOED’ in een uitvoerige duurtest in de categorie ‘e-bikes met lage instap’. Deze prijswinnende elektrische fiets is langdurig getest in samenwerking met een groep kritische producttestexperts van het Europese DEKRA Automotive.

Stella

Fotograaf: Stella Fietsen.

De e-bike met een laag instapframe

De e-bike met een laag instapframe is niet meer weg te denken uit het huidige fietslandschap, geeft Bild Bike aan, het grootste fietsmagazine voor consumenten in Duitsland en onderdeel van Bild Zeitung, het grootste dagblad van Duitsland. “Dit type model wordt allang niet meer alleen op de markt gebracht voor de oudere doelgroep”, vertelt Bike Bild-redacteur Lennart Klocke. “Een lage instap zorgt voor extra veiligheid en comfort, want het zwaartepunt ligt lager. Steeds meer mensen vinden dit belangrijke criteria.”

‘Allround stadsfiets voor eerlijke prijs’

De Stella Livorno Premium is samen met acht andere (elektrische) fietsen in concurrerende klassen op de proef gesteld, waarbij gelet werd op verschillende aspecten, zoals de zithouding, het opladen van de accu, de kracht van de motor en de kwaliteit van de remmen. Uit het juryrapport blijkt dat de Livorno ‘zeer comfortabel en gebruiksvriendelijk’ is. “Recreatief fietsen of dagelijkse ritjes door stad of dorp, dat is wat je met deze fiets graag wilt doen. De integreerbare e-bike-accu zorgt voor een aanzienlijk grotere actieradius en meer rijplezier. Het design is prachtig en de uitrusting solide. Een allround elektrische stadsfiets voor een eerlijke prijs”, aldus Klocke.

Ontstaan door klantbehoeften

“Het is een eer dat producttestexperts onze prachtige e-bike omarmd hebben met als bekroning het predicaat ‘GOED’”, vertelt Johan Makaske, woordvoerder bij Stella. “Deze e-bike is ontstaan vanuit wensen en behoeften van de consument; hun feedback is belangrijk voor ons. Op basis van recente ontwikkelingen én de informatie van onze klanten, zijn wij trots op het resultaat: een lichtgewicht e-bike met een robuust frame en verfijnde details die tot in de puntjes zijn afgewerkt en ontwikkeld in onze eigen e-bikefabriek in Nunspeet. Vooral uniek is de ‘strakke look’ door de geavanceerde kabelintegratie in het stuur en de krachtige Performance Line CX Bosch-middenmotor voor nog meer rijplezier!”

Stella fietsen

Fotograaf: Stella Fietsen.

Stella in de prijzen

Niet alleen heeft Stella dit jaar winst behaald in de e-biketest van Bike Bild, ook sleepte de e-bikefabrikant de titel Best Getest van de AD Fietstest in de wacht, werd een prijs gewonnen in de Kieskeurig E-bike Duurtest en riep de RAI-vakjury de Stella Morena uit tot beste e-bike van 2021.

Over Stella Fietsen

Stella Fietsen is sinds enige jaren marktleider in e-bikes in Nederland. Het merk onderscheidt zich door directe fabriekslevering aan de consument. Hierdoor biedt deze fabrikant een Nederlands kwaliteitsproduct met service aan huis tegen concurrerende prijzen. Stella wordt jaarlijks uitstekend beoordeeld door de ANWB fiets-select jury, is het bedrijf in 2019 verkozen tot beste winkelketen van Nederland en in 2020 en 2021 in de AD Fietstest verkozen tot ‘Best Getest’. Daarnaast komt Stella als beste uit de e-bike testen van Extra Energy, Plus Magazine en ANWB Kampioen. Naast de bijna 55 E-bike Testcenters in Nederland, is Stella ook vertegenwoordigd in Duitsland en België. Meer informatie: www.stella.nl

Bron: stella.nl

 

Geef een antwoord

Duurzaam Actueel wordt mede mogelijk gemaakt door onze partners: 

Adverteren?

Wilt u op deze website adverteren neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Meld u aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief

Bij het aanmelden gaat u akkoord met ons privacybeleid.

© Copyright Duurzaam Actueel 2023 | Website is ontwikkeld door Sabos webdesign