TOPdesk schaart zich achter Brunel Solar Team via driejarig Diamond partnership

Service Management leverancier TOPdesk gaat een driejarig partnership aan met het succesvolle Delftse Brunel Solar Team. Als één van de vier Diamond Partners, zal TOPdesk betrokken zijn bij de innovaties en races van de zelfontwikkelde zonneauto van het Solar Team, Nuna 11s. Daarnaast levert TOPdesk haar loggingssoftware voor vraag-, klacht- en/of storingstickets, om zo de onderlinge samenwerking van het team en de dienstverlening verder te professionaliseren. Met het partnership zet TOPdesk in op het verder uitdragen van haar internationale karakter en duurzaamheidsambities.

TOPdesk

Foto via brunelsolarteam.com

Technologische ontwikkeling en innovatie

Het Diamond partnership is het op één na hoogste samenwerkingsverband dat mogelijk is met het Brunel Solar Team. Met deze en de andere partnerships zet het team – bestaande uit elf studenten aan de TU Delft – in op continue innovatie en ontwikkeling van een op zonne-energie aangedreven raceauto. Met de zelfontwikkelde raceauto willen de studenten duurzaamheid promoten en de sector inspireren met technologische innovaties. Over de hele wereld doen ze met hun zonneauto Nuna mee aan zonneraces. En met succes; het team is één van de bekendste en meest succesvolle wereldwijd.

Rik Prins, managing director bij TOPdesk

Rik Prins, managing director bij TOPdesk, over het partnerschap: “Ik ben ontzettend trots dat we Diamond Partner van het succesvolle Brunel Solar Team mogen zijn. De toewijding en ambitie van deze groep studenten en de drive die ze hebben om samen de diepte in te gaan, is ontzettend mooi om te zien. Het partnership sluit goed aan bij de cultuur en focus van TOPdesk om kwalitatieve relaties aan te gaan met zowel klanten als medewerkers en hun potentieel continu te ontwikkelen. Met Nuna 11s ademt het Solar Team letterlijk innovatie en duurzaamheid, twee waarden die ook bij TOPdesk heel hoog in het vaandel staan. We zijn continu op zoek naar manieren om onze verantwoordelijkheid te nemen voor de wereld om ons heen. Deze sponsoring is een hele mooie kans om hierin te investeren. We kijken ernaar uit om middels dit partnership actief ons steentje bij te dragen aan een duurzamere wereld en technologische innovaties.”

Hoogwaardige partner

“We zijn heel blij om TOPdesk als hoogwaardige partner toe te voegen aan het netwerk van het Solar Team,” vertelt Brunel Solar team. “Naast dat we een gedeelde oorsprong hebben in Delft, zien we ook op andere vlakken de match met TOPdesk. We delen onze winnaarsmentaliteit en ambities om met technologische ontwikkeling en innovatie een bijdrage te leveren aan een duurzamere wereld. De software van TOPdesk stelt ons daarnaast in staat om onze samenwerking binnen het team verder te optimaliseren. Ik kijk ernaar uit om samen maatschappelijke impact te gaan maken en de aankomende race in Zuid-Afrika te winnen.”

Door: Lucas Frantzen

Bron: brunelsolarteam.com

 

Geef een reactie