X Shore & Natural Yachts op Boot Düsseldorf 2023

Van 21 t/m 29 januari 2023 is X Shore aanwezig op Boot Düsseldorf , ’s werelds toonaangevende botenbeurs voor maritieme passies. Leer alles over de krachtige Eelex 8000 en de nieuwe X Shore 1. Ontmoet het team van Natural Yachts in het eerste weekend van 21 en 22 januari van de beurs. De stand van X Shore is te vinden in Hal 4/D19.

X Shore

Elektrische vaartuigen van X Shore

De volledig elektrische boten van X Shore zijn uitgerust met state of the art technologie en gebouwd voor hoge prestaties. De X Shore-boten zijn uitgerust met een 100% elektrisch voortstuwingssysteem en in combinatie met de low-impact materialen laten de X Shore-boten een minimale ecologische voetafdruk achter, wat essentieel is om de wereldwijde uitstoot te verminderen. Het dekoppervlak is bedekt met kurk, een duurzaam materiaal. De boten van X Shore hebben een minimalistisch, Scandinavisch en opvallend design. De tenders zijn verkrijgbaar in de kleuren Sandy, Moss en Coffee.

Net als de huidige elektrische auto’s hebben de elektrische boten van X Shore moderne, verbonden technologie aan boord, waaronder een man-overboordbeveiliging, real-time data en een groot touchscreen display. De X Shore app of de smartwatch van de kapitein maakt het mogelijk om verbinding te maken met uw X Shore boot.

X Shore 1

Over de nieuwe X Shore 1:

Met een lengte van 6,5 meter zal de X Shore 1 verkrijgbaar zijn in Open en Top-modellen. Klanten kunnen kiezen uit drie specificaties: Utility, Performance en Premium. Deze elektrische boot is zeer responsief, produceert 125 kW en brengt je naar een topsnelheid van 55 km/u. De X Shore 1 is voorzien van een slaapcabine en daarmee de ideale tender voor een dag en nacht op het water.

Elektrisch en snel cruisen is een waar genoegen en de open spiegel versterkt deze ervaring. Het slimme ontwerp van deze elektrische daycruiser biedt veel sociale ruimte om te genieten van watersport, zonnebaden en relaxen. De rugleuning van de zonnebank kan naar wens naar voren of naar achteren worden bewogen.

Over de High Percormance Eelex 8000:

Met een lengte van 8 meter is de Eelex 8000 de ideale daycruiser met open ruimtes en veel lig-/zitmogelijkheden. Het stuurstation wordt beschermd door een windscherm en een hardtop met ingebouwde luidsprekers voor een buitengewone muziekervaring. Door het flexibele modulaire interieur kunt u voor elke situatie verschillende indelingsmogelijkheden creëren. De Eelex 8000 is zeer geschikt voor actieve dagjes uit, zwemmen, waterskiën en om vrienden en familie uit te nodigen aan boord.

Geniet van de snelheid en voel je dicht bij de natuur met dit veelzijdige schip. De Eelex 8000 heeft een actieradius tot 180 km bij lagere snelheden en een topsnelheid van 65 km/u. Lees hier de 5 highlights van de Eelex 8000.

X Shore foto 3

Elektrische boten van Natural Yachts

Emissieloos varen kan worden bereikt door het gebruik van elektrische voortstuwingssystemen die worden aangedreven door batterijen of brandstofcellen in plaats van fossiele brandstoffen. Met de 100% elektrische boten van Natural Yachts minimaliseert u uw ecologische voetafdruk.

Bent u op zoek naar een elektrisch motorjacht om uw vrije tijd en vakantie door te brengen met uw familie en vrienden of om langere cruises te maken? Ontdek de volledig elektrische jachten, zoals de Nexus Revo 870 Electric of de Northman 1200 Electric. Deze jachten staan ​​bekend om hun ruimte en comfort.

Dit jaar zijn de Northman 1200 Electric en de Nexus Revo 870 Electric niet te zien op Boot Düsseldorf. Voel je vrij om je bezoek te plannen om de emissievrije lijn van Northman Yachts te ervaren in het Experience Centre van Natural Yachts in Nederland. Aangezien het team van Natural Yachts aanwezig zal zijn tijdens het eerste weekend van Boot Düsseldorf op 21 en 22 januari, ontmoeten ze u graag en beantwoorden ze graag uw vragen over de elektrische jachten.

We zien je graag op Boot Düsseldorf of ons Experience Center elektrisch varen in Nederland! Volg ons voor meer evenementen op Facebook, Instagram en LinkedIn.

Bron: naturalyachts.com

Natural Yachts

 

Geef een reactie