Zijn zakelijke zonnepanelen dé manier om geld te besparen?

Voor alle ondernemers wordt het per januari 2023 verplicht om alle energiebesparende maatregelen te nemen die je binnen 5 jaar kunt terugverdienen. Waarom? De aarde warmt in noodtempo op en dat heeft serieuze gevolgen. Om de opwarming te vertragen, en hopelijk te stoppen, moeten er drastische maatregelen genomen worden.

zakelijke

Ondernemers spelen hier een belangrijke rol in. Maar er wordt ook een hoop van ondernemers verwacht met betrekking tot deze maatregelen, anders kun je voor boetes komen te staan. Gelukkig is het niet alleen negatief nieuws, want er liggen ook veel kansen voor jou als ondernemer.

Welke kansen zijn er voor jou als ondernemer?

De energieprijzen gaan tegenwoordig door het dak. Daarom is het ontzettend interessant voor ondernemingen om meer zelfvoorzienend te worden als het gaat om energie. Hierdoor ben je minder afhankelijk van de variabele energieprijzen en heb je zekerheid over je energiekosten.

Daarnaast bespaar je hiermee ook nog een hoop geld en dat is een mooie bijkomstigheid voor je onderneming. In bijna alle gevallen is het mogelijk om je energierekening helemaal naar nul te brengen. Zonde om als ondernemer zo’n kans te laten liggen.

Zakelijke zonnepanelen: de kans om geld te besparen

Besluiten om zelfvoorzienend te worden is de eerste stap. De juiste partij vinden om ze te installeren is de volgende. Bedrijven die gespecialiseerd zijn op het vlak van zakelijke zonnepanelen, zitten in een nieuwe niche van de markt. Het is belangrijk om met een betrouwbare en gespecialiseerde partij te werken.

Voor bijvoorbeeld agrariërs en melkveehouderijen is dit een mooie kans om te verduurzamen. Vaak hebben de daken van stallen en boerderijen grote oppervlaktes waar ruimte is voor zonnepanelen. Dit is een perfecte plek om te vullen met zonnepanelen die je eigen energierekening dekken, of zelfs meerdere huishoudens van stroom te voorzien. Een andere optie is je dak verhuren, waarbij het zonnepanelenbedrijf alles op jouw dak plaatst en jij er een mooi, vast rendement aan overhoudt.

Veiligheid van zonnepanelen voor boerderijen

Om ook de veiligheid te waarborgen, van bijvoorbeeld het vee, moet je de juiste kennis hebben om een dak van een stal te kunnen bedekken met zonnepanelen. Een bedrijf dat hier in is gespecialiseerd, is Protium. Zij zijn een partij die voor vele boerderijen en agrariërs zonnepanelen op het dak van stallen hebben opgeleverd en hier veel ervaring mee hebben. Daarnaast weten zij ook in te spelen op de veranderingen die komen kijken bij subsidies en de wettelijke eisen van de bouwconstructies.

Heb jij een dak over?

Denk dan eens na over het plaatsen van zakelijke zonnepanelen. Wellicht is dit dé oplossing voor jouw onderneming die de energierekening ook nog eens naar nul brengt. Meer weten? Kijk dan eens op de website van Protium voor meer informatie.

 

One Response to Zijn zakelijke zonnepanelen dé manier om geld te besparen?

  • Geld verdienen met Zonnepanelen. zelf Energie produceren levert veel geld op. Besparen en Geld verdienen met Zonnepanelen. Dat is gemakkelijk en veel Geld verdienen. Rusland verdient 1 miljard per dag met Energie. een Zonnepark van 35 hectare produceert stroom voor 10.000 huishoudens. een huishouden verbruikt 800 euro. opbrengst 8 miljoen euro per jaar x 30 jaar is 320 miljoen euro verdiend met een Zonnepark van 35 hectare.

Geef een antwoord

Duurzaam Actueel wordt mede mogelijk gemaakt door onze partners: 

Adverteren?

Wilt u op deze website adverteren neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Meld u aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief

Bij het aanmelden gaat u akkoord met ons privacybeleid.

© Copyright Duurzaam Actueel 2023 | Website is ontwikkeld door Sabos webdesign