Citysteps start crowdfunding voor realisatie groei duurzame e-stepbedrijf

Het eerste duurzame e-stepbedrijf van Nederland zit niet stil. Het bedrijf Citysteps is een crowdfundingcampagne gestart om verder groei van het bedrijf te realiseren. In eerste instantie wordt gemikt op een collectieve investering van tussen de 200.000 en 300.000 euro. ‘’Dit geld is nodig om het bedrijf verder te professionaliseren en verder uit te breiden’’, aldus mede-eigenaar Mike Meeusen.

Citysteps

Foto via citysteps.app

Tussenstap voor een grote investeringsronde

De campagne dient als tussenstap voor een grote investeringsronde, die eind 2021 op de planning staat. ‘’Om te kunnen blijven bijdragen aan een groenere en duurzamere wereld is een geldbedrag van enkele miljoenen euro’s nodig’’, zegt Meeusen.

“Om te kunnen blijven bijdragen aan een groenere en duurzamere wereld is een geldbedrag van enkele miljoenen euro’s nodig”. Mike Meeusen, Financiële Baas.

Investeerders

Investeerders kunnen een rente van 3% verwachten, die met een looptijd van 60 maanden zal worden terugbetaald door het bedrijf. ‘’Op die manier dragen geldschieters niet alleen bij aan een duurzame wereld, maar op relatief korte termijn ook aan hun eigen portemonnee’’, doelt Meeusen op de renteregeling. “Daarnaast is het natuurlijk extra leuk om vervolgens in de toekomst de e-steps ook in jouw stad terug te zien’’. De elektrische step van Citysteps is de eerste (deel)e-step die in Nederland de weg op mag. Tot nu toe is het vervoersmiddel te gebruiken in Waalwijk en Roermond. De komende periode zal ook in andere Nederlandse steden dit bedrijf haar intrede doen.

Link naar de crowdfunding pagina:

www.crowdfunding.citysteps.nl en www.crowdaboutnow.nl/citysteps

Over Citysteps:

Citysteps is een jong bedrijf gevestigd in Breda. Het idee voor een duurzame deelstep werd door de vier mede-eigenaren bedacht tijdens een gezamenlijke reis naar het Spaanse Valencia. Na pilots in de steden Tilburg en Roermond kreeg Waalwijk de primeur om de eerste e-step stad van Nederland te worden. Momenteel zoekt dit bedrijf naar investeerders om verdere groei te realiseren.

Bron: citysteps.app

 

Geef een reactie