Conferentie ‘Brabant aan de waterstof’

Prof. dr. Ad van Wijk gastspreker tijdens conferentie “Brabant aan de waterstof

Waterstof wordt een wereldmarkt, en dé manier om duurzame energie over de hele wereld te transporteren.” Dat zegt prof. dr. Ad van Wijk, duurzame energieondernemer en hoogleraar Future Energy Systems aan de TU Delft. Hij is de keynote spreker tijdens de conferentie ‘Brabant aan de waterstof’ op donderdag 5 april in Congrescentrum 1931 in ‘s-Hertogenbosch. Een AH₂ Erlebnis om niet te missen. De conferentie is een initiatief van Werkplaats De Gruyter.

Brabant aan de waterstof

Missing link

Tijdens de conferentie beleeft u hoe waterstof de missing link is in een duurzaam, regionaal energiesysteem. Keynote spreker Ad van Wijk vertelt over de urgentie voor waterstof als drager van duurzame energie. Partijen die aan de slag zijn met waterstof delen hun succesverhaal, waaronder TU Delft met de H2 racewagen Forze VI en de gloednieuwe race-simulator, Waterschap Aa en Maas met een waterzuiveringsinstallatie als H2 producent en Infram met het mobiele H2 tankstation.

Kansen

Centraal tijdens de conferentie staan de businesskansen die er in Brabant zijn op het gebied van waterstof. Met concrete voorbeelden uit de praktijk. De deelnemers gaan zelf in werkgroepen aan de slag met de kansen. Aan het einde van de sessies heeft u inzicht in waterstof als onderdeel van een duurzaam energiesysteem.

De conferentie is gratis toegankelijk, aanmelding is verplicht. Klik hier voor meer informatie en aanmelding.

Brabant aan de waterstof 2

 

Geef een reactie