Dankzij snelste ronde rijdt Myron Delwel deze week in een Tesla

Tijdens de afgelopen editie van Fleet Mobility Live was PitPoint aanwezig samen met het waterstofraceteam Forze van de TU Delft. De studenten brachten hun racesimulator mee die bezoekers de kans gaf om virtueel, in de waterstofraceauto van het team, over het circuit van Zandvoort te racen. Het lukte Myron Delwel om de snelste rondetijd van alle deelnemers neer te zetten. Hierdoor mag hij, geheel kosteloos, een week lang gebruik maken van een Tesla. Afgelopen week was het zover en is de prijs, bij ROI fleet & mobility in Naarden, overhandigd aan de gelukkige winnaar.

Myron Delwel

‘’Super gaaf om op deze manier kennis te maken met het rijden van de toekomst, wel jammer dat het niet de waterstofraceauto zelf is’’ sprak Myron Delwel met een knipoog. Foto via pitpoint.nl

Myron Delwel week in Tesla

‘’Super gaaf om op deze manier kennis te maken met het rijden van de toekomst, wel jammer dat het niet de waterstofraceauto zelf is’’ sprak Myron met een knipoog. Salesmanager Paul de Winter van PitPoint overhandigde de prijs in het bijzijn van directeur van ROI Fleet & Mobility Jaap van Daalen. Paul de Winter: ‘’ROI ondersteunt in haar dagelijkse werkzaamheden ook al organisaties met het verduurzamen van de wagenparken, dat is een mooie ontwikkeling.’’

Transitie

Pitpoint adviseert veel Fleetowners over de toekomst van mobiliteit. Hoe ziet mobiliteit in de toekomst eruit? Pitpoint gelooft in een ‘transitie’ naar zero emissie door gebruik te maken van verschillende duurzame oplossingen zoals groengas (CNG), EV (elektrisch) en H2 (waterstof).

Over PitPoint

PitPoint is een internationale leverancier van schone brandstoffen met als doel schadelijke emissies te voorkomen. PitPoint ontwerpt, bouwt, financieert, exploiteert en onderhoudt openbare en privé tankstations voor LNG, CNG, groengas, waterstof, en elektrische laadpunten, voor bedrijven en overheden. Met meer dan tien jaar ervaring als systems integrator beschikt PitPoint over de data, kennis en middelen om schone brandstoffen beschikbaar en betaalbaar te maken. Wij streven ernaar onze visie van 100% schoon vervoer in 2030 mogelijk te maken door innovatie en samenwerking met onze partners. Samen zorgen wij ervoor dat uw transitie naar zero emissie vandaag kan beginnen.

Over ROI fleet & mobility

ROI streeft naar meer dan goed wagenparkbeheer. Sinds 1994 ondersteunt ROI fleet & mobility organisaties met het inzichtelijk maken, verbeteren en beheren van hun zakelijke mobiliteit. De afgelopen jaren transformeerde ROI van wagenparkbeheerder tot mobiliteitsmanager. Inmiddels beheren ze ruim 10.000 leaseauto’s, maar ook honderden mobiliteitspassen, deelauto’s en e-bikes.

De diensten van ROI variëren van Fleet Management (volledige ontzorging bij het beheren van uw wagenpark), adviesopdrachten (een passend advies op al uw mobiliteitsvraagstukken) en mobility management (hulp bij het opstellen of wijzigen van uw mobiliteitsbeleid en een efficiënte invulling van uw mobiliteitsbudget).

Zeker met de vele ontwikkelingen binnen de leasebranche kan de expertise en ervaring van ROI fleet & mobility van toegevoegde waarde zijn bij uw vraagstukken en bij het bepalen van het geschikte mobiliteitsbeleid.

Bron: www.pitpoint.nl

 

Geef een antwoord

Duurzaam Actueel wordt mede mogelijk gemaakt door onze partners: 

Adverteren?

Wilt u op deze website adverteren neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Meld u aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief

Bij het aanmelden gaat u akkoord met ons privacybeleid.

© Copyright Duurzaam Actueel 2022 | Website is ontwikkeld door Sabos webdesign