De duurzame webshop die het goed met de wereld voor heeft

Enkele weken geleden is Gaiagoods opgericht, een webshop met duurzame en gezonde producten. Zo kun je bij Gaiagoods onder andere terecht voor biologische superfoods, natuurlijke verzorgingsproducten en natuurzuivere essentiële oliën. Je bestelling wordt bovendien plasticvrij verzonden, wel zo goed voor het milieu!

Gaiagoods

Beter voor jezelf én de aarde te zorgen

Brian, de oprichter van Gaiagoods, wilt graag mensen inspireren beter voor zichzelf én voor de aarde te zorgen. Hij maakt al enige tijd veel van de producten die hij gebruikt zelf en kiest altijd voor producten die zo dicht mogelijk bij de natuur staan. In zijn webshop zal je enkel producten vinden waar hij zelf achter staat. Als je jouw product niet vindt, laat het ze dan gerust weten. Brian breidt namelijk graag het assortiment uit aan de hand van jouw wensen.

Blogs en gezonde recepten

Brian hoort regelmatig dat mensen het niet gemakkelijk vinden van hun gebruikelijke routine af te wijken. Door middel van blogs en gezonde recepten wilt Brian dit een stuk gemakkelijker maken. Door bewust te kijken naar de producten die je gebruikt, zowel naar de verpakking als de inhoud, kun je ervoor kiezen om bewustere keuzes te maken. Door regelmatig kleine aanpassingen door te voeren, zul je uiteindelijk grote veranderingen teweegbrengen.

Gaiagoods

Gaiagoods is te vinden op Facebook (@gaiagoods), Twitter (@gaiagoods) én Instagram (@gaiagoodsnl). Op deze platforms wordt de passie voor gezondheid, duurzaamheid en natuurlijke voeding gedeeld. Zo heeft Brian onlangs de ‘Zwerfafvalchallenge’ bedacht. Dit is een spel waarmee men op een leuke manier aan de slag gaat de omgeving en natuur schoner te maken. Hij probeert dit spel onder de aandacht te brengen via social media en legt exemplaren neer bij drukbezochte wandelgebieden. Wil jij ook het spel spelen en jouw wandeling nóg meer diepgang geven? Ook dan ben je van harte welkom bij Gaiagoods! Het spel is namelijk gratis te downloaden in de webshop onder het kopje “Over ons”.

Bezoek de webshop hier: www.gaiagoods.nl

 

Geef een antwoord

Duurzaam Actueel wordt mede mogelijk gemaakt door onze partners: 

Adverteren?

Wilt u op deze website adverteren neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Meld u aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief

Bij het aanmelden gaat u akkoord met ons privacybeleid.

© Copyright Duurzaam Actueel 2023 | Website is ontwikkeld door Sabos webdesign