De Groene Koepel en BIOnyx biologische schoonmaakmiddelen gaan samenwerken “voor een duurzame leefomgeving”

De Groene Koepel kiest voor BIOnyx

Stichting De Groene Koepel, te gast in de natuur zet zich in voor een duurzame ontwikkeling van groene verblijfsrecreatie in Nederland en omringende landen.
En dit sluit perfect aan op de missie van BIOnyx: dagelijks gebruiken én verspillen we miljoenen liters chemische schoonmaakmiddelen. En dat moet een halt toe geroepen worden. Want het merendeel komt ook onnodig in ons afvalwater terecht. Met de natuurlijke, hoogwaardige en 100% biologische middelen van BIOnyx, reinig je vrijwel alles gemakkelijk en snel, zonder chemicaliën. Zo beschermen we onze flora en fauna, en maken we een duidelijk statement: wij laten niet alleen zien dat het beter moet, maar dat het ook beter kan!

De Groene Koepel

korting van -20% op alle BIOnyx producten

Voor de ondernemers, biedt BIOnyx een korting aan van -20% op alle BIOnyx producten voor zowel binnen- als buiten gebruik. Dan kan je denken aan van milieuvriendelijke BIOnyx Vloeibaar wasmiddel tot BIOnyx Schimmel & Vochtreiniger, BIOnyx Universele vloerreiniger, BIOnyx Professionele Kalkaanslagverwijderaar tot BIOnyx Vaatwastabletten. Of voor buiten gebruik o.a. BIOnyx Kunstgrasreiniger, BIOnyx Terras & opritreiniger, BIOnyx (Hard)Hout en Tuinmeubelreiniger, BIOnyx Speelgoed & Oppervlaktenreiniger of BIOnyx Zonnepanelenreiniger. In een handomdraai wordt alles schoon en fris en blijft de natuur beschermd!

Bestellen

Hoe kan ik bestellen? Dit kan eenvoudig op www.bionyx.nl, door de kortingscode: Groenekoepel20 te gebruiken, tijdens het bestelproces. En de korting wordt direct verrekend. De minimale bestelwaarde is Euro 50 en er worden geen verzendkosten berekend.

Mens en natuur in balans

Heb je vragen, dan kan je altijd bellen: 06-37279702(Arnout Noteboom, founder) of stuur een mail naar info@bionyx.nl
Samen met de Stichting de Groene Koepel, kijken wij uit naar een langdurige samenwerking met alle ondernemers, zodat mens en natuur in balans zijn en blijven!

W: www.bionyx.nl
E: info@bionyx.nl
T: 06-37279702

 

Geef een reactie