Duurzaam Verwarmd 2019

U holt van de ene naar de andere afspraak. Uw werkdagen vliegen voorbij. Maar wanneer hebt u nog écht tijd voor uw vak, of voor uzelf? Tijd om er even tussenuit te gaan; een relaxed én efficiënt werkdagje bij de grootste vakbeurs van de Benelux voor duurzame klimaattechnieken: ‘Duurzaam Verwarmd’!

En om uw werk makkelijker te maken, is de hele HVAC markt gedurende drie dagen op één plek voor u verzameld, samen met de grootste zonne-energie vakbeurs van Noordwest-Europa: ‘Solar Solutions International’. Twee vakbeurzen in één beursbezoek, want zonne-energie en elektrisch verwarmen, koelen en ventileren is dé gouden combi van de toekomst. Dat bespaart een hoop zoekwerk, losse afspraken en natuurlijk zeeën van uw tijd. Bent u erbij?

Duurzaam Verwarmd

EEN RELAXED ÉN EFFICIËNT WERKDAGJE UIT

Duurzaam Verwarmd is hét informatieplatform voor alles op het gebied van duurzame HVAC techniek. Maak kennis met de nieuwste producten, systemen, technieken, diensten en alle denkbare partijen uit uw sector in één beursbezoek. Innovaties en nieuwe producten worden speciaal uitgelicht en krijgen veel ruimte in de speciale ‘Innovation Area’s’. Ook kunt u zich oriënteren op de gevarieerde beursvloer bij alle toonaangevende aanbieders. Het beursprogramma bestaat uit warmte- en koudetechnieken, luchtbehandeling en ventilatie. Denk aan aanbieders van warmtepompen, wko- en wtw systemen, zonnecollectoren, warmtenetten, geothermie, isolatie en zonne-energiesystemen. En nieuw in 2019 is the ‘Heat Home’: alle systemen werkend en functionerend te bewonderen in een life-size duurzaam verwarmd huis, midden op de beurs!

ALLES WAT U MOET WETEN OVER DUURZAME WARMTE IN ÉÉN BEURSBEZOEK

Vindt u een aanbieder interessant, of heeft u vragen? Dan staat onze standhouder voor u klaar. Ook kunt u op de beurs netwerken met alle vakgenoten uit uw sector. Maar u kunt óók aanschuiven bij meer dan 100 seminars. Er zal dus komende editie zeker een interessante lezing voor u bij zitten! Met het programma van praktijkgerichte seminars praten wij u helemaal bij over het actuele nieuws en de laatste ontwikkelingen. U kunt alles vragen over duurzame warmte. Bij de RVO kunt u bijvoorbeeld terecht met uw vragen over SDE+ subsidies. Of u kunt bijvoorbeeld de introductiecursus Warmtepompen volgen (in samenwerking met Techniek Nederland). Het programma bestaat niet uit reclamepraatjes of productpromoties, maar alleen uit objectieve informatie waar u echt wat aan hebt.

TWEE VAKBEURZEN IN ÉÉN BEURSBEZOEK

Heeft u een ticket gekocht voor Duurzaam Verwarmd? Dan krijgt u automatisch gratis toegang tot de vakbeurs Solar Solutions International, de grootste zonne-energie vakbeurs van Noordwest-Europa. Deze beurs is te vinden op dezelfde locatie, naast Duurzaam Verwarmd. Haal dus het maximale uit uw beursbezoek en sla twee vliegen in één klap. Ga bijvoorbeeld eens kijken bij het aanbod van alle typen zonnepanelen, opslagsystemen, omvormers, montagesystemen en gerelateerde producten als monitoring ev-oplaadpunten en smart home automation. Wist u dat een warmtepomp met PV-panelen dé gouden combinatie van de toekomst is? De aantrekkingskracht van deze twee beurzen is zeer groot en we verwachten in 2019 meer dan 10.000 bezoekers. Ook EPC’ers en projectontwikkelaars kunnen u informeren op Solar Solutions Int. over zonneprojecten, van klein- tot grootschalig en interessant voor iedereen met dakruimte of grond.

Mis het niet en schrijf u in voor Duurzaam Verwarmd (én Solar Solutions Int.) 2019 op 19, 20 en 21 maart in Expo Haarlemmermeer. Bent u erbij?

Duurzaam Verwarmd 1

IS NEDERLAND NOU HELEMAAL VAN GAS LOS?!

Nee. Tenminste, nóg niet! De overheid wil dat alle huishoudens in 2050 onafhankelijk zijn van aardgas. De energietransitie biedt producenten, leveranciers en de installatiesector uitzicht op sterke groei. De energietransitie naar een gasloze energievoorziening roept veel vragen op, van praktisch tot strategisch. Bij installateurs en bij overheden, wooncorporaties, architecten en ingenieursbureaus, de bouw- en vastgoedsector en grootzakelijke eindgebruikers. Nieuwe technieken gaan in onze warmte- en koudevraag voorzien. Dat vraagt om ondernemerschap, innovatief denken en investeringen in kennis en opleidingen. Dat vraagt om een eigen vakbeurs voor duurzame warmte. Het specialistische beursconcept is een groot succes. In 2019 groeit Duurzaam Verwarmd met 50% en het aantal beursdagen groeit van twee naar drie. Bent u installateur, of bent u op andere wijze bij verduurzaming betrokken? Wilt u alles weten over warmtepompen en andere vormen van duurzame HVAC? Dan is Duurzaam Verwarmd de vakbeurs die u niet mag missen!

BEZOEK DE ENIGE GESPECIALISEERDE DUURZAME HVAC VAKBEURS

Uw beursbezoek maken we makkelijk en efficiënt. Bij Expo Haarlemmermeer parkeert u goedkoop voor de deur, of wordt u door het OV voor de deur afgezet. Registreer u vooraf. Dan krijgt u een e-ticket waarmee u zonder wachten de beurs binnenloopt. Beter nog, bestel een VIP Package met parkeerticket en vouchers voor eten en drinken. U hoeft dan zelfs niet te wachten bij de automaat en nergens meer te pinnen. We helpen u graag om meer uit uw werk te halen. We weten allemaal dat de zon energie geeft. Dus kom opladen, netwerken, oriënteren en kennis opdoen op Duurzaam Verwarmd & Solar Solutions Int. en dompel u onder in de wereld van HVAC én zonne-energie: van de nieuwste snufjes tot praktijkgerichte seminars.

Duurzaam Verwarmd 2

 

Geef een reactie