Duurzame, milieuvriendelijke print oplossingen

Sentec, distributeur van groot-formaat print media, heeft een complete lijn van milieuvriendelijke groot-formaat oplossingen op de Europese markt gebracht. Het zogeheten Neenah assortiment biedt milieuvriendelijke alternatieven voor het printen van hangende banners, posters, backlit materiaal, tot aan behang voor interieur decoratie. Alle oplossingen hebben het FSC keurmerk, bevatten voor een deel gerecyclede vezels en zijn volkomen PVC-vrij en makkelijk recyclebaar.

print 1

Print bewust

Nu het bewustzijn toeneemt dat er ook in de sign- en grootformaat printbranche verduurzaamd moet worden, is de sector actief op zoek naar milieuvriendelijke alternatieven voor de traditionele producten. Van oudsher wordt er namelijk nog steeds veel geprint op producten met PVC als meest belangrijke bestandsdeel, wat slecht voor het milieu en moeilijk te verwerken is.

print 2

Grote kostenvoordelen

Wanneer een reclame-uiting van Neenah niet langer wordt gebruikt, kan deze rechtstreeks in de papier container worden gegooid, waardoor het niet langer nodig is om speciale afvalverwijdering in te zetten. Dit biedt de gelegenheid om grote kostenvoordelen te behalen gedurende de levenscyclus van het product.

Oplossingen

De oplossingen van Neenah zijn daarom uitermate geschikt voor bedrijven die zich bezig houden met een milieuvriendelijk, duurzaam beleid. Meer informatie over Neenah kunt u vinden op www.neenah-europe.com Meer informatie over Sentec kunt u vinden op www.sentecinternational.com

Bron: www.sentecinternational.com 

 

Geef een antwoord

Duurzaam Actueel wordt mede mogelijk gemaakt door onze partners: 

Adverteren?

Wilt u op deze website adverteren neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Meld u aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief

Bij het aanmelden gaat u akkoord met ons privacybeleid.

© Copyright Duurzaam Actueel 2022 | Website is ontwikkeld door Sabos webdesign