Duurzame relatiegeschenken voor bedrijven

Duurzaamheid is een hot topic; niet alleen Nederland, maar zelfs wereldwijd. Volgens onderzoek van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) handelen de meeste mensen in huis energiebewust. Voor bedrijven is het belangrijk om hierop in te spelen en uit te dragen dat ook zij duurzaam werken. En oog hebben voor het milieu. Een manier om dit te tonen is door het gebruik van duurzame relatiegeschenken.

Een online drukker biedt vaak een uitgebreide collectie relatiegeschenken. Door het juist geschenk te kiezen dat aansluit bij het bedrijf en een groene gedachte, toont een organisatie oog te hebben voor de omgeving. Deze cadeaus kunnen gepersonaliseerd worden en relatiegeschenken bedrukken is met een online drukker snel en makkelijk gedaan. In dit artikel delen we graag een aantal duurzame relatiegeschenken die bedrijven kunnen inzetten.

relatiegeschenken

Dopper in plaats van plastic flessen

Door klanten een Dopper cadeau te geven, laat het bedrijf zien om het milieu te denken en aandacht te hebben voor het verminderen van het gebruik van plastic. Alleen al in Nederland worden er meer dan 500.000 plastic flessen per dag weggegooid. Door water in een Dopper mee te nemen, kan dit afval verminderd worden. Doppers worden gemaakt van 100% recyclebaar materiaal, worden klimaatneutraal geproduceerd en zijn vrij van giftige stoffen.

Shoppen met katoenen tassen

Plastic tassen dragen bij aan de plastic afvalhoop die juist verminderd moet worden. Katoenen tassen zijn de perfecte vervanging van plastic tassen en kunnen herbruikt worden. Gemaakt van 100% kwalitatieve katoen, verkrijgbaar in diverse kleuren en makkelijk op te rollen, zodat de tassen handig meegenomen kunnen worden. Zeer geschikt om bijvoorbeeld de boodschappen in mee te nemen in plaats van een plastic tas te gebruiken.

Gerecycelde notitieblokken als duurzaam relatiegeschenk

Zowel zakelijke relaties als particulieren zullen een milieuvriendelijk notitieblok kunnen waarderen. Ook in deze digitale tijd worden aantekeningen nog vaak op papier gemaakt. Als bedrijf kun je kiezen voor een hoge kwaliteit notitieboekje van gerecycled materiaal met crèmekleurig gelinieerd papier en een kartonnen omslag om te laten zien dat duurzaamheid belangrijk is voor de organisatie.

Waarom relatiegeschenken bedrukken?

Relatiegeschenken zijn een perfect marketingmiddel om naamsbekendheid te verkrijgen bij een brede doelgroep. Door iemand een cadeau te geven dat bedrukt is met bijvoorbeeld het logo, de naam en website van de organisatie, wordt de naam van het bedrijf breed vertoond. De ontvanger zal het cadeau aan anderen laten zien – personen die als potentiële klanten gezien kunnen worden. Ook het aspect van duurzaam ondernemen wordt uitgedragen door het juiste milieuvriendelijke relatiegeschenk te kiezen.

 

One Response to Duurzame relatiegeschenken voor bedrijven

Geef een antwoord