Flow Cosmetics helpt u terug te roeien naar wat voor u het belangrijkst is.

Waar moet ik beginnen? Als je recht in het diepe van natuurlijke schoonheid springt, hoef je geen primer te lezen, maar weet je dat je labels moet gaan lezen. Hier bij Flow Cosmetics praten we vaak over het belang van het lezen van labels. U kunt dit al doen wanneer u aan het winkelen bent en verse, gezonde en voedselrijke voedingsmiddelen bereidt. Laat datzelfde principe gelden voor natuurlijke schoonheid. We houden natuurlijke schoonheid zo eenvoudig mogelijk. Daarom willen we dat u weet wat we in onze producten doen … en ook de ingrediënten kunnen uitspreken. Labels kunnen één soort afbeelding schilderen, maar als je zelf ingrediënten kunt herkennen, ben je een nog beter geïnformeerde shopper. Laat ingrediënten voor zichzelf spreken.

Flow Cosmetics

Onze belofte? We voegen geen geheimen toe

Het vinden van je weg in de wereld van natuurlijke schoonheid kan van persoon tot persoon verschillen. Misschien wou je gewoon dezelfde natuurlijke mascara gebruiken waar je beste vriend over flopt. Misschien maakt u zich zorgen over schadelijke chemicaliën en hormoon ontregelaars die aanwezig zijn in de producten die mensen dagelijks op hun huid gebruiken. Misschien bent u iemand die zeer gevoelig of allergisch is voor één ingrediënt (of een handvol ingrediënten) en u doet uw best om deze daders te vermijden. Misschien ben je op zoek om je steentje bij te dragen om de wereld nog een poosje groener en schoner te houden.

Vanzelfsprekend, of u nu probeert milieu- en duurzaamheidsinspanningen te ondersteunen, controle wilt krijgen over uw eigen gezondheid of natuurlijke schoonheidsproducten die werken, wilt ontdekken, helpt Flow Cosmetics u terug te roeien naar wat voor u het belangrijkst is. Eerlijk gezegd, we zouden niet blijer kunnen zijn dat je hier bent!

Flow Cosmetics 2

Natuurlijke schoonheid met de hand vervaardigd sinds 2004

Geboren in 2004 uit een verlangen om schoonheidsproducten te maken die de genezende voordelen van onze overvloedige lokale, inheemse ingrediënten benutten. Flow is de door de familie geleide innovatie van moeder, aromatherapeut, innovator en allround superster-maker Riitta Jänkälä.

Riitta groeide op in het Finse Zuid-Lapland, omringd door ongelooflijke grondstoffen zoals verse bosbessen, Arctische frambozen en wilde heide. Allemaal stampvol met bumperantioxidanten. Elementen die u vindt weerspiegeld in ons geweldige assortiment van producten. Daaraan hebben we ingrediënten toegevoegd als voedingsrijke bosbessen die in de Finse middernachtzon zijn gegroeid, de beste Afrikaanse sheaboter en bundels op bundels organische brandnetels.

Al onze producten bij Flow zijn 100% natuurlijk en chemicaliënvrij. Biologisch? We zijn er helemaal voor. Maar misschien nog belangrijker, al onze ongeraffineerde goodies zijn speciaal ontwikkeld om de meest actieve remedies van de natuur te harmoniseren met de unieke behoeften van uw lichaam.

De kracht van aromatherapie

Sterke chemicaliën hebben een sterke, scherpe geur. We weten zeker dat je weet waar we het over hebben. Producten van Flow ruiken ook – maar dan op een zachte, aangename en aroma therapeutische manier. Aromatherapie is niet alleen een aangename geur, het is een genezende en natuurlijke werking voor je hele lichaam en geest, waarbij je de mensen om je heen vergeet.

Wonderen die werken

Waar Flow het meest van houdt bij het maken van natuurlijke producten, is kijken hoe de hele cyclus zichzelf voltooit. Wat begint als een idee, een essentiële olie, een kruid, en een stapel maatbekers en schetsen voor recepten kan veranderen in een natuurlijk product dat echt werkt. Weet dat onze hele natuurlijke collectie via Flow Cosmetics meer dan alleen de huid voedt. Onze producten voeden ook uw lichaam en geest.

Bron: flow-cosmetics.nl

 

Geef een reactie