Flyzone vliegenvanger XL: gifvrije vliegenbestrijding op uw erf

Flyzone: Is het eindelijk heerlijk warm in Nederland, wil je buiten lekker even genieten van het mooie weer, barst het van de vliegen! Op je containers, of in de schuur. Waar komen ze toch zo snel vandaan en wat kan ik er effectief maar ook gifvrij aan doen, vraag je jezelf dan af.

Flyzone

Oorzaak

De geur van rottend materiaal wordt door vliegen op verre afstand waar genomen. Vliegen komen daar op af en beginnen met eitjes leggen. De ontwikkeling van eitje naar volwassen vlieg duurt afhankelijk van de omstandigheden gemiddeld 3 weken. Overlast van vliegen is gezien de korte ontwikkeling snel gebeurd.Periodes met regen en zonneschijn zijn ideaal voor de ontwikkeling van diverse soorten vliegen en ander insecten. U kent ze wel, de erg warme dagen en daarna regenval. Temperaturen die langzaam weer op lopen. Er ontstaat voor ons een benauwde omgeving. Voor de ontwikkeling van vliegen is het de ideale omgeving voor ontwikkeling en verspreiding.

Flyzone vliegenvanger

De Flyzone vliegenvanger is een veilige en milieuvriendelijke val voor het effectief wegvangen van vliegen uit uw woon- en werkomgeving. Deze vliegenvanger is voor zowel huishoudelijk als agrarisch gebruik. Natuurlijk kan de Flyzone vliegenvanger ook gebruikt worden in de buurt van containers en dierenhokken op binnenplaatsen.

Resultaat

Kunt u de Flyzone uit het zicht hangen van bezoekers of gasten dan zullen ze absoluut héél veel vliegen wegvangen in de buurt van uw terras of eetgelegenheid. Ik heb persoonlijk de Flyzone vliegenvanger getest en stond versteld van de vangst bij ook minder goed weer. Vooral rondom onze containers en in de schuur was het resultaat echt verbluffend! Er wordt een duidelijke handleiding met de Flyzone vliegenval meegeleverd. Met deze vliegenvanger kunnen zeker wel 25.000 vliegen gevangen worden. Deze vliegenvanger is uitsluitend voor buitengebruik.

Waar is de Flyzone vliegenvanger te gebruiken :

  • in uw tuin
  • in de buurt van uw terras
  • bij containers
  • op binnenplaats
  • bij vuilopslag
  • in een stal
  • op manege
  • onder carport

Vrouwelijke vliegen

Kortom de Flyzone vliegenval XL is rondom huis en bedrijf te gebruiken. Het lokaas trekt voornamelijk vrouwelijke vliegen aan. Het resultaat daarvan is dat er in het volgende seizoen minder overlast van vliegen zal zijn. Vliegen vangen met de Flyzone vliegenvanger gebeurd door de natuurlijk drang tot voedsel die vliegen hebben. De gebruikte lokstof heeft een zeer grote aantrekkingskracht op vliegen wat de Flyzone zeer aantrekkelijk maakt Dit resulteert in een goede vangst en minder overlast van vliegen in uw woon- en werkomgeving.

Flyzone vliegenval XL

Er wordt een duidelijke handleiding met de Flyzone vliegenval XL meegeleverd. Met deze vliegenvanger kunnen zeker wel 20 tot 25000 vliegen gevangen worden. Deze vliegenvanger is uitsluitend voor buitengebruik.

Bron: pestfree.nl 

 

Geef een antwoord

Adverteren?

Wilt u op deze website adverteren neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Meld u aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief

Bij het aanmelden gaat u akkoord met ons privacybeleid.

© Copyright Duurzaam Actueel 2021 | Website is ontwikkeld door Sabos webdesign