Help de wereld en je portemonnee

We zijn vandaag de dag bewuster dan ooit bezig met het bijhouden en het bijstellen van onze maandelijkse uitgaven. Denk hierbij aan kosten voor de opvang voor de kids, kosten voor de boodschappen en kosten voor je zorgverzekering. Helemaal niet zo gek, want deze maandelijkse kosten worden keer op keer weer afgeschreven van je rekening. Maar heb je ook al een keer goed gekeken naar de kosten die je aan energie kwijt bent? De kans is namelijk aanwezig dat je hier de nodige euro’s op kunt besparen. Klinkt erg aantrekkelijk natuurlijk. Hoe je dat het beste aan kunt pakken, lees je in dit artikel.

wereld

Heb je een keer goed gekeken naar de energiekosten op maandelijkse basis?

De energiekosten worden iedere maand afgeschreven van je rekening. Dat weet je maar al te goed. Echter, er zijn enorm veel energiemaatschappijen die werken met andere tarieven. Ook is er een keuze op het gebied van vaste contracten en variabele contracten. Het is misschien niet het leukste dat er is om te doen, maar je kunt aardig wat kosten besparen door een keer kritisch verschillende energiemaatschappijen met elkaar te gaan vergelijken. Hierdoor kom je er namelijk meteen achter waar je de beste deal gaat vinden! En daar profiteer je iedere maand weer van.

Eenvoudig en snel energie vergelijken op het internet

Gelukkig hoef je geen gesprek met een energiemaatschappij in te plannen over het vinden van de beste deal. Of je hoeft niet lang een gesprek aan te gaan met een medewerker bij de voordeur. Ga simpelweg het internet op! Hier kun je namelijk eenvoudig en snel energie vergelijken. Hoe je dat het beste kunt doen? Voer eenvoudig en snel je postcode en het huisnummer in en ontdek je eigen voordeel. Ook kun je meteen een seintje ontvangen als de energieprijzen bij een andere maatschappij zijn gedaald.

Een betere deal gevonden? Kies meteen voor overstappen op energie

Door je online wat verder te gaan verdiepen in het aanbod aan energiemaatschappijen, krijg je al snel een erg goed beeld van de beste deal. Heb je eenmaal een betere deal gevonden? Dan is het tijd voor overstappen op energie. Het overstappen heb je in een paar stappen al gedaan en hier ontvang je altijd nog een melding van per e-mail. Uiteraard gaat dit altijd netjes samen met het opzeggen van je huidige contract en het tekenen van een nieuw contract. Help de wereld en je portemonnee.

 

One Response to Help de wereld en je portemonnee

  • Zelf Energie Produceren is gratis. Dat is de beste deal met jezelf. Ik produceer al 10 jaar 11.000 kWh op het dak van mijn huis in Kropswolde. Warmtepomp, inductiekoken, geen Gas. Al 10 jaar. sinds 2012.

Geef een reactie