NovaVolt: Zonnepanelen Zonder Investering

Zonnepanelen kopen of huren? NovaVolt regelt voor u het volledige aanschaf traject. Van advies tot zonnepanelen plaatsen, inclusief uitstekende service. Lees meer over de voordelen van NovaVolt. Zonnepanelen met een uniek betaalconcept: NovaVolt biedt u een uniek betaalconcept: ‘Zonnepanelen Zonder Investering’. U kunt uw investering betalen d.m.v. de maandelijkse besparing die u met een zonnepanelen realiseert op uw energierekening. Op deze manier zijn A-Klasse zonnepanelen van topkwaliteit voor iedereen binnen handbereik en is een investering vooraf niet nodig.

Lees meer over de betaalconcepten van NovaVolt.

Zonnepanelen

Alleen het beste is goed genoeg

NovaVolt biedt uitsluitend Duitse Glas-Glas panelen aan van het premium A-merk Deutsche Solar Exclusiv (DSE). Lees meer over de kwaliteit van NovaVolt. De DSE panelen worden in Duitsland in een ultra moderne fabriek gefabriceerd en staan onder hoog kwaliteitstoezicht. 30 jaar product en vermogensgarantie onderstrepen de sublieme kwaliteit van het DSE paneel.
DSE is marktleider op het gebied van esthetiek, het enige Triple Black paneel in de markt waarbij zelfs de metalen busbars boven en onder het paneel zwart zijn gemaakt (dus geen lelijke metalen randen meer zichtbaar).

Zonnepanelen 2

Bij NovaVolt ontvangt u nog wel subsidie terug van maar liefst € 650,00!

De zonnepanelen subsidiepot bij de overheid is helaas al een geruime tijd leeg. Schaft u via NovaVolt uw zonnepaneleninstallatie aan dan zorgen wij ervoor dat u toch het volledige subsidiebedrag gestort krijgt op uw rekening. Dit bedrag wordt betaald door onze zonnepanelen- en omvormer leveranciers.

Zonnepanelen 3

Voor meer informatie ga naar www.novavolt.nl

 

2 Responses to NovaVolt: Zonnepanelen Zonder Investering

Geef een reactie