Pakketjes ophalen door Ampère

Ampère is recent begonnen met de collectie van pakketjes bij verkooppartners, om deze naar een verzameldepot te brengen voor verdere distributie. Het gaat om verkooppartners die gebruik maken van de logistieke dienst ‘Verzenden via bol.com+’, waarmee bol.com de verzending van pakketten voor verkooppartners uit handen neemt tegen aantrekkelijke tarieven. Met deze logistieke dienst worden de pakketten in de ochtend bij verkooppartners opgehaald. Ampère gaat deze pakketten nu zelf bij de verkooppartners ophalen. Vervolgens worden deze pakketten overgedragen aan bezorgdienst Budbee, die de pakketjes dezelfde dag naar de klant brengt. Verkooppartners profiteren hiermee van alle voordelen van ‘Verzenden via bol.com+’, waaronder een snelle levertijd en hoge leveringsbetrouwbaarheid. Bol.com wil hiermee de logistieke capaciteit optimaal benutten.

Pakketjes

Bol.com gaat zelf pakketjes van verkooppartners ophalen. foto via pers.bol.com/nl

pakketjes

Naast het ophalen van pakketjes via Ampère blijft bol.com ook gebruik maken van andere vervoerders voor het ophalen van pakketjes om aan de toenemende vraag van verkooppartners te kunnen blijven voldoen.

Duurzame logistiek

De busjes van Ampère rijden momenteel grotendeels op HVO, een hernieuwbare en duurzame diesel, gemaakt van plantaardige oliën. In de toekomst zullen de meeste busjes van Ampère elektrisch gaan rijden. Bol.com ontving recent het Climate Neutral Certification-keurmerk. Ampère zal het proces voor eigen certificering dit jaar starten.

Over Ampère

Ampère is een startup die ontstaan is vanuit bol.com. Ampère wil de logistieke dienstverlening in Nederland nog beter aan laten sluiten op de wensen vanuit de markt. Ampère zorgt voor volledig duurzaam ophalen van pakketjes van verkooppartners en heeft de ambitie om hiermee in de toekomst een landelijk dekkend netwerk te realiseren.

Bron: pers.bol.com/nl

 

Geef een antwoord

Duurzaam Actueel wordt mede mogelijk gemaakt door onze partners: 

Adverteren?

Wilt u op deze website adverteren neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Meld u aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief

Bij het aanmelden gaat u akkoord met ons privacybeleid.

© Copyright Duurzaam Actueel 2022 | Website is ontwikkeld door Sabos webdesign