Red je Pakketje verhuist in Utrecht na groei van 120 procent

De nieuwe locatie krijgt elektrische laadpalen en draagt direct bij aan de duurzame missie van Red je Pakketje. 

Bezorgdienst Red je Pakketje verhuist naar de Fermiweg 10 in Utrecht. De nieuwe locatie biedt meer ruimte voor bestelbussen en er komen elektrische laadpalen. De verhuizing speelt daarmee een belangrijke rol in de snelle verduurzaming van Red je Pakketje. Al in 2023 wil de bezorgdienst uitstootvrij bezorgen.

Red je Pakketje

Foto via redjepakketje.nl 

Red je Pakketje: voor positieve impact

Manager hub Utrecht Jurre Bakx: “Sinds januari zijn we met 120 procent gegroeid. We zijn daarom heel blij met de nieuwe, grotere locatie. We werken nu al met 120 mensen in Utrecht en dat aantal gaat na de verhuizing verdubbelen. Ook is er ruimte voor laadpalen voor elektrische bussen. Zo gaat Red je Pakketje voor positieve impact.”

Groene groei

Consumenten bestellen sinds het uitbreken van de coronapandemie meer online dan ooit. De logistieke sector staat daardoor voor de uitdaging om mee te groeien en tegelijkertijd te verduurzamen. CEO Sam Rohn: “We willen iedereen in de markt laten zien dat de energietransitie veel sneller kan. Wij groeien sinds onze oprichting met meer dan 100 procent per jaar en houden hierbij maximaal rekening met het klimaat. Eerst door onze uitstoot te compenseren en nu ook door steeds vaker uitstootvrij te bezorgen.”

Over de logistieke hub

Op de nieuwe logistieke hub komen pakketten aan het begin van de middag binnen. Hier worden ze gesorteerd en vervolgens verspreid over heel Nederland. Consumenten ontvangen hun pakketten nog diezelfde avond.

Bron: redjepakketje.nl

 

One Response to Red je Pakketje verhuist in Utrecht na groei van 120 procent

 • de transitie in 5 stappen.
  1 Zonnepanelen op het dak en overdekte parkeerplaats
  2 kantine inductie
  3 Hoge Temperatuur Warmtepomp verwarming
  4 Laadpalen
  5 Elektrisch Wagenpark.
  klaar. geen gas, geen gasnet, geen olie, geen benzine.
  ik heb het al sinds 2012.

Geef een reactie