Sevic Cargo 500 reinigingsvoertuig: perfect voor gemeentewerk!

Seval e Cargo komt met een 100% elektrisch reinigingsvoertuig, De Sevic Cargo 500 vuilveeg kieper is met zijn duurzame kunststof opbouw en kiep functie perfect voor gemeente werkzaamheden.

Seval e Cargo is de Nederlandse importeur van de Sevic Cargo 500, dit is een 100% elektrisch bestelvoertuig dat perfect is voor stadsdistributie. Samen met Burgers Carrosserie en Ecotrommel hebben ze de Sevic Cargo 500 Vuilveeg kieper ontwikkeld. Dit voertuig is perfect voor gemeentewerk, de afvalservice of parkonderhoud.

reinigingsvoertuig

Dit voertuig is perfect voor gemeentewerk, de afvalservice of parkonderhoud. Foto via: Seval e Cargo

Sevic Cargo 500

Met de bewustwording van het klimaat en de regelgeving die zich daar op aanpast groeit de wens voor een elektrisch bestelvoertuig enorm. Seval e Cargo heeft de Sevic Cargo 500, dit is een light electric vehicle (LEV) welke met name in de stad en in de korte afstanden in de regio uitstekend van toepassing is. Het voertuig is 100% elektrisch en draagt daarmee bij aan hogere luchtkwaliteit, het mag daarom ook overal bezorgen want de milieuzones zijn geen obstakel. Ook kan het voertuig zich met zijn smalle formaat van 1.40m breed perfect manoeuvreren door smalle en drukke straten, dit zorgt voor veiligere situaties in het verkeer. Het voertuig heeft een laadvermogen van maximaal 840 kilo en heeft een nominaal rijbereik van 120 km. Het opladen gaat gewoon aan een 220v stopcontact, een laadpaal is dus niet verreist.

 reinigingsvoertuig 2

Het voertuig heeft een kunstof bak die makkelijk reinigbaar is en jaren meegaat, dit maakt de bak erg duurzaam. Foto’s via: Seval e Cargo

Perfect voor de reiniging of gemeentewerk

De Sevic C500 is met de vuilveeg kieper uitstekend geschikt voor de reiniging, voor gemeentewerk, parkonderhoud, groenvoorziening en de afvalservice. Het voertuig heeft een kunstof bak die makkelijk reinigbaar is en jaren meegaat, dit maakt de bak erg duurzaam. De bak is ontwikkeld door Burgers in Samenwerking met Ecotrommel. De opbouw heeft een laadruimte van 3.5 m³ en een laadvermogen bijna 400 kg. De opbouw heeft een elektrische hydraulische kiep motor, twee schuifluiken aan de zijkant en een kiep luik aan de achterkant die met één hand te openen is. Naast de bestuurdersstoel bevindt zich het bedieningspaneel voor de kieper, de cabine is ruim genoeg voor twee volwassenen.

Voor meer informatie over het Sevic Reinigingsvoertuig gaat u naar www.sevalecargo.com

 

One Response to Sevic Cargo 500 reinigingsvoertuig: perfect voor gemeentewerk!

 • elke Gemeente heeft een Gemeentewerf. elke Gemeente kan een Zonnedak installeren op de Gemeentewerf met Laadpalen om de Seval e Cargo op te laden met Zonnestroom van de Gemeente.
  Seval e Cargo kan ook de Combinatie aanbieden.
  1—Elektrische Mobiliteit
  2—Elektriciteit productie met Seval e Cargo Voldak Zonnedak Parkeerplaats.
  3—Seval e Cargo Laadpalen
  De Gemeente rijdt op stroom van de Gemeente
  dat levert veel geld op voor Gemeentewerf.
  Combinatie
  1—Gemeentelijk Zonne-energie
  2—Gemeentelijke elektrische Mobiliteit
  3—Gemeentelijke laad infrastructuur
  4—Gemeentelijke Opslag Zonnestroom.
  Waarom is dat er nog niet???

Geef een antwoord

Adverteren?

Wilt u op deze website adverteren neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Meld u aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief

Bij het aanmelden gaat u akkoord met ons privacybeleid.

© Copyright Duurzaam Actueel 2021 | Website is ontwikkeld door Sabos webdesign