Sim only voordelig voor u en het milieu

Bijna iedereen heeft wel één of zelfs meerdere mobiele telefoons. In ons huidige leven kunnen we ook bijna niet meer zonder smartphone. Elke twee jaar een nieuwe telefoon is echter al lang niet meer nodig. De huidige telefoons hebben een veel langere levensduur en wanneer uw abonnement verlopen is kunt u gemakkelijk overschakelen naar een sim only abonnement. Dat bespaart u niet alleen geld maar u helpt ook mee aan een beter milieu!

Sim only

Wereld recycling day

18 maart aanstaande is het wereld recycling day. Deze dag wordt sinds 2018 jaarlijks gehouden om ons het belang van recyclen te laten zien en zo bij te dragen aan een duurzame wereld. Wat doet u met uw oude spullen? Gaan ze direct naar de stort of probeert u ze te verkopen? Heel veel spullen die worden weggegooid kunnen namelijk worden gerecycled. Officiële organisatoren van Wereld recycling day zijn er niet maar wel staan die dag honderden afval- en recyclingbedrijven stil bij dit feit. Zo wordt geprobeerd mensen duidelijk te maken wat het belang is van recyclen.

Spullen die geschikt zijn voor recycling

Dat oud papier en plastic flessen kunnen worden gerecycled weet u natuurlijk al lang. Maar wist u dat er tegenwoordig veel meer spullen gerecycled kunnen worden? Denk daarbij aan spaarlampen en elektrische apparaten maar ook mobiele telefoons. Door het recyclen van deze spullen hoeven minder grondstoffen te worden gebruikt wat weer met zich meebrengt dat er minder bomen gekapt hoeven te worden. Recyclen heeft een hele grote positieve invloed op het broeikaseffect. Het kost namelijk veel minder energie om spullen zoals mobiele telefoons te recyclen dan ze nieuw te produceren. Recycling kost u als consument eigenlijk geen geld. Sterker nog, door slim met uw afval om te gaan kunt u geld besparen en zelfs geld verdienen!

Duurzame producten van Simyo

Simyo heeft verschillende producten waarmee u langer met uw huidige telefoon kunt doen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de voordelige sim only abonnementen. Sim only samenstellen bij Simyo is voordelig omdat u precies dat abonnement kunt afsluiten dat perfect aansluit op uw bel en internetgedrag. Hierdoor betaalt u dus werkelijk geen cent te veel. Wanneer uw mobiele telefoon twee jaar oud is en uw huidige abonnement veelal verloopt, is het nog lang niet direct nodig om een nieuw toestel aan te schaffen. Met een Sim Only abonnement bespaart u dus geld en het milieu.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Simyo.

 

Geef een antwoord