TOMRA lanceert flessenautomaat voor kleinere (gemaks)winkels

TOMRA lanceert een vrijstaande en compacte flessenautomaat: de H-11. Deze automaat is ontwikkeld voor kleine winkels met lagere innamevolumes, zoals de gemakswinkels. De automaat beschikt over een groot touchdisplay voor interactieve doeleinden.

Interne sortering en opslag

De H-11 is de juiste keuze voor winkels waar een compacte oplossing voor de terugname van beperkte volumes aan drankverpakkingen gewenst is. De automaat sorteert ingenomen drankverpakkingen automatisch in twee opslagcompartimenten: PET-flessen in het ene compartiment en glazen (bier)flesjes in het andere. De automaat is uitgerust met een SoftDropTM-container die zorgt voor een zachte landing van de glazen flesjes zodat ze hervuld kunnen worden.
Personaliseren

De H-11 beschikt over een groot touchdisplay voor onder meer promotievideo’s, spaarprogramma’s en donatiecampagnes. De campagnes zijn online in te laden wanneer de automaat verbonden is met TOMRA Connect. Door deze software ontstaat nieuwe functionaliteit op het vlak van (pro-actieve) service, promotie, beheer en statistieken. De H-11 automaat is bovendien leverbaar in iedere gewenste kleur of met een print in de huisstijl van de eigen winkelformule.

Over TOMRA

TOMRA Systems is in 1972 begonnen met het ontwerpen, produceren en verkopen van emballage-automaten. Gedurende ons bestaan is de TOMRA Groep sterk gegroeid en inmiddels beschikken wij over een breed assortiment producten voor het herkennen, sorteren, verzamelen en verwerken van verschillende materialen.

Elk jaar opnieuw helpen de geautomatiseerde oplossingen van TOMRA om tientallen miljarden wegwerpverpakkingen te recyclen en de CO2-emissies aanzienlijk te reduceren. Wij zijn trots op onze bijdrage aan de maatschappij en zien met spanning uit naar de toekomst om een nog grotere impact te kunnen hebben op een schoner milieu en een duurzamere wereld.

Kijk voor meer informatie op www.tomra.nl

 

Geef een reactie