Tweeduizendnegentien: het eerste nieuwe jaar naar …

Dinsdag is het tweeduizendnegentien. Alle gevoelens en emoties van tweeduizendachtien en de jaren er voor staan helder in ons geheugen. Natuurlijk kennen we alle rampen, tegenslagen, meevallers en doelen heel goed. En weten prima dat niet alles (soms lang niet alles) gelukt is zoals we hadden gehoopt. Duurzaamheid en bewustzijn  in ons bestaan is een groot goed geworden.

Tweeduizendnegentien a

Bewustwording

Gelukkig zijn er vele zaken en initiatieven wel goed geslaagd. Bewustwording over ons klimaat, plastic, brandstoffen, duurzame kleding, voeding en … noem maar op! Eigenlijk weten we allemaal precies waar het anders/beter kan, wanneer het gaat over onze eigen omgeving. En wat we beter niet of anders zouden kunnen doen. Factoren zoals onze eigen portemonee, ons transport, verlichting en verwarming. Noem maar op! Duurzaam en milieubewust leven en zo zorgen dat er voor onze volgende generatie ook een leefbare aarde is. Tja, … maak er vooral geen onoverkomelijke berg van. Pak iedere dag die ene stap!

Tweeduizendnegentien b

Duurzaam Actueel

Voor ons was het ook een bijzonder jaar. Onze site en kennisgeving 24/7 het hele jaar mogen presenteren. Geweldige samenwerkingen gedaan, met mooie resultaten. Zeer trouwe sponsoren die ons werk mogelijk hebben gemaakt. Events en blogs mogen promoten. Duurzaamheid in iedere vorm een “Boost” kunnen geven op Twitter en via Facebook. Enorme groei in onze wekelijkse nieuwsbrieflezers. Mensen: dank!

Tweeduizendnegentien c

Tweeduizendnegentien

Mag ik je uitdagen om eerst, slechts één jaar, bewust te zijn van wat hier boven staat? Gewoon door bij dat wat je doet je eerst even af te vragen: is dit oké, of kan het beter. Gun jezelf dat gevoel op 31 december Tweeduizendnegentien: “t was niet moeilijk, heb het bewust gedaan. Best eenvoudig om duurzaam te bestaan!”

Het team van Duurzaam Actueel, onze sponsoren en donateurs wensen je een gezond en voorspoedig 2019 toe.

Tweeduizendnegentien d

Geef een antwoord

Duurzaam Actueel wordt mede mogelijk gemaakt door onze partners: 

Adverteren?

Wilt u op deze website adverteren neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Meld u aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief

Bij het aanmelden gaat u akkoord met ons privacybeleid.

© Copyright Duurzaam Actueel 2023 | Website is ontwikkeld door Sabos webdesign