Vijf Velocity e-bike deelstations op bedrijventerreinen in Parkstad

Parkstad heeft er sinds 10 november vijf Velocity e-bike deelstations bij. Daarmee komt de teller op 26 deelstations in de regio Parkstad. De nieuwe stations zijn te vinden op de bedrijventerreinen Emma Heerlen, Trilandis, De Koumen, ©Mill en De Beitel. Ze zijn officieel in gebruik genomen door de Heerlense wethouders Martin de Beer van economie en Marco Peters van Mobiliteit en de betrokken bestuurders van Bedrijven Terreinen Management (BTM) Parkstad, door het maken van een proefrit.

Velocity

Foto via parkstad-limburg.nl

Samenwerking ondernemersverenigingen van bedrijventerreinen

De ondernemersverenigingen van de bedrijventerreinen in Heerlen hebben het initiatief genomen om samen met Velocity deelmobiliteit mogelijk te maken op hun terreinen en deze hiermee nog beter bereikbaar en aantrekkelijker te maken. De bedrijven en instellingen die met trots hun bijdrage leverden aan de nieuwe Velocity-stations zijn BTM Parkstad, Ondernemersfonds Heerlen, Industriële Kontaktgroep De Beitel (IKB), Ondernemersvereniging ON12 , Gemeente Heerlen en Stadregio Parkstad Limburg. Deze partijen willen de kansen die de grensligging bieden optimaal benutten. Met de aansluiting op het grensoverschrijdende e-bike deelsysteem wordt hier op ingespeeld en wordt het bestaande netwerk met de uitbreiding nog interessanter voor (potentiële) gebruikers.

Velocity deelstations

De bereikbaarheid van ons bedrijventerrein ‘de Beitel’ wordt met de Velocity deelstations sterk verbeterd. Naast de medewerkers kunnen ook onze bezoekers op eenvoudige en vooral duurzame wijze gebruik maken van de e-bikes. We zijn blij dat we als ondernemersvereniging Industriële Kontaktgroep de Beitel (IKB) hebben kunnen bijdragen aan de totstandkoming van dit initiatief!

Ralf Steinbusch van Machinefabriek & constructiebedrijf Steinbusch B.V. / Peter de Wit van Gore Heerlen B.V.

Lees het volledige persbericht: Persbericht-Opening 5 nieuwe Velocity e-bike stations op bedrijventerreinen. 

Bron: parkstad-limburg.nl

 

Geef een reactie