VvE Otra Banda bespaart op energiekosten dankzij LED verlichting van Saled

In augustus heeft Saled LED lichtbronnen geïnstalleerd bij VvE Otra Banda in Driebergen. Alsmaar meer VvE’s merken dat de energie-uitgaven een grote kostenpost vormen. Door de ervaring van Saled met meerdere Vereniging van Eigenaars waren de LED lampen bij de VvE in Driebergen binnen een week geïnstalleerd.

LED en VvE Otra Banda

De gemeenschappelijke ruimtes van het in Driebergen gelegen gebouw zijn voorzien van nieuwe LED lampen. De trapopgangen worden verlicht door de nieuwe portiekarmaturen en de armaturen buiten door nieuwe LED PS-C verlichting. Daarnaast is de vluchtwegverlichting in de galerijen en parkeergarages vervangen. Met deze aanpassingen bespaart de VvE 7.436 kWh per jaar. De daling in het stroomverbruik zal zorgen voor een CO2-reductie van 429 kg per jaar en reductie in zwaveluitstoot van 3160 gr per jaar. Binnen vier jaar is de investering terugverdiend.

VvE Otra Banda

De gemeenschappelijke ruimtes van het in Driebergen gelegen gebouw zijn voorzien van nieuwe LED lampen. Foto via saled.nl

Tevreden VvE verlicht met LED

VvE Otra Banda is in contact gekomen met Saled na een interview in het magazine ‘Appartement en Eigenaar’, waarin vier Vereniging van Eigenaars vol lof over de LED leverancier spraken. Het bestuur van de VvE is zeer tevreden met het resultaat en de toekomstige besparing. Saled bedankte VvE Otra Banda voor de opdracht met een smaakvolle traktatie.

Informeer

Ook geïnteresseerd in onze besparingen voor uw VvE?
Wilt u ook besparen in verlichting voor uw VvE? Saled voorziet u graag van meer informatie via een vrijblijvend eerste gesprek inclusief persoonlijke besparingsberekening. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Bron: www.saled.nl

 

 

Geef een antwoord

Duurzaam Actueel wordt mede mogelijk gemaakt door onze partners: 

Adverteren?

Wilt u op deze website adverteren neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Meld u aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief

Bij het aanmelden gaat u akkoord met ons privacybeleid.

© Copyright Duurzaam Actueel 2022 | Website is ontwikkeld door Sabos webdesign