WEAR en Bristol: pre-loved merksneakers

Donderdag lanceerden we onze samenwerking met Bristol. Vanaf 8 april kunnen klanten in de nieuwe Bristol Zaandam-vestiging en deze donderdag in de Bristol Beveren(België)-vestiging niet alleen terecht voor de nieuwste collecties, maar ook voor tweedehands items: pre-loved merksneakers van WEAR. Unieke tweedehands sneakers die betaalbaar, duurzaam én voor een breed publiek toegankelijk zijn.

WEAR

Foto via wear-store.nl

WEAR: betaalbare duurzaamheid

Met deze exclusieve collab wordt duurzame mode voor een grote groep consumenten eindelijk bereikbaar en zijn sneakermerken zoals Nike, Adidas, New Balance, Puma, etc. voor iedereen binnen handbereik. Bristol en WEAR hebben de handen ineengeslagen omdat duurzame mode voor iedereen toegankelijk moet zijn. Aan een paar pre-loved WEAR-sneakers hangt dan ook een vriendelijk prijskaartje: vanaf €29,95 tot €59,95. Toffe betaalbare merksneakers, die bijdragen aan een duurzame en circulaire toekomst; dat is waar deze samenwerking om draait. Hiermee zet Bristol een belangrijke stap in de missie naar een meer sustainable bedrijfsvoering.

Een perfecte match met Bristol

Tweedehands WEAR-sneakers zijn volledig gereinigd en voorzien van een nieuwe binnenzool. Door sneakers een tweede leven te geven, wordt de CO2-uitstoot verminderd en de fashion afvalberg kleiner. Een missie waar Bristol volledig achter staat. De samenwerking is voor beide partijen een experiment, maar wel één met enorme potentie. “Als we merken dat onze klanten hier blij van worden, sluiten we niet uit dat we dit bij meer winkels gaan introduceren. We hebben immers meer dan 200 winkels in Nederland en België”, aldus Elise Vanaudenhove, CEO-Bristol. Lorenzo van Galen, co-founder voegt daaraan toe: ”Voor ons is dit nu al een hele mooie stap en als dit succesvol uitpakt, is dat een belangrijke bevestiging. Het zou een grote impact kunnen hebben op de groei van WEAR.”

Bron: wear-store.nl

 

Geef een reactie