welkom bij Het lente Festival: lente in de WAR

Op 2e Paasdag is het tijd voor Het Lente Festival >> Lente in de War, dit keer in samenwerking met Elisabeth Groen.

Wees welkom en ga op zoek naar de meest uiteenlopende vergeten, oude, lokale, zaadvaste en bijzondere zaden, knollen en stekjes. Tijdens dit evenement kunnen deze worden geruild, weggegeven en verkocht. Iedereen kan zijn eigen biologische zaadjes en stekjes meenemen naar de ruiltafel. Naast een diverse markt met duurzame groene producten bieden we ook een aantal lezingen en workshops aan.

Het Lente Festival

Het Lente Festival

Lente in de WAR is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij het uitwisselen van zaden, pootgoed, stekjes en informatie over o.a lopende groene projecten wordt gecombineerd met discussie over politieke thema’s en praktische workshops. Het doel is vooral om meer mensen betrokken te krijgen bij de strijd tegen patenten op gewassen en tegen de steeds verder toenemende macht van grote bedrijven in de landbouw maar ook attent te maken op de klimaatveranderingen en hoe we daar zelf op soms eenvoudige wijze een positieve invloed op uit kunnen oefenen.

Het programma wordt steeds aangevuld dus hou deze pagina in de gaten! Wil je ook deelnemen aan dit groene festival en het groene woord en daad verspreiden, laat dan even een berichtje achter. Of mail naar diana@dewar.nl

De War is gevestigd in de oude luciferfabriek aan de Eem uit 1881, Geldersestraat 6, 3812PP Amersfoort (033-4481622) iedereenin@dewar.nl, een fabriekscomplex dat later o.a. dienst deed als productiefaciliteit van de Nederlandse Kleurstoffen Industrie en ook wel bekend is onder de naam van de laatste eigenaar Warner Jenkinson. Naast de War bevinden zich op het fabrieksterrein verschillende andere bedrijven en ateliers.

Zien we je op 2e Paasdag?

Geef een reactie