DCB Energy en OrangeGas breiden schone brandstoffen netwerk verder uit in Borne

DCB Energy en OrangeGas zijn een partnership aangegaan om het netwerk van schone brandstoffen in Nederland uit te breiden. Dit wordt gerealiseerd door het openen van de DCB Energy Hubs. Hubs zijn strategisch gelegen locaties met alle brandstoffen onder één dak. Door middel van deze samenwerking wordt er op de locaties Vierpolders, Vlaardingen, Spijkenisse, Den Hoorn, Venlo en nu ook Borne schone brandstoffen aangeboden.

DCB Energy

Foto via orangegas.nl 

CNG+, LNG en HVO 100 tanken

Bij de net geopende locatie in Borne, onder de luifel van DCB Energy, kan er nu CNG+, LNG en HVO 100 getankt worden. Op korte termijn kan hier ook gebruik worden gemaakt van snelladers en op langere termijn zal hier zelfs waterstof beschikbaar zijn. Bij de locaties Vierpolders, Vlaardingen en Spijkenisse die al operationeel zijn, kan er CNG (Groengas) getankt worden. OrangeGas exploiteert in Venlo en Den Hoor CNG+ en LNG.

DCB Energy en OrangeGas

Wat in 2008 begon met een kleine samenwerking is inmiddels uitgegroeid tot een buitengewone samenwerking. Inmiddels hebben deze partijen samen zes tanklocaties geopend waar schone brandstoffen worden aangeboden en hier blijft het niet bij. In 2020 zullen er namelijk nog eens 5 locaties geopend worden! Rotterdam, Schiphol Airport, Maasmechelen, Assen en Eindhoven zijn de locaties die gepland staan.

Schone brandstoffen

OrangeGas en DCB Energy hebben samen de ambitie om binnen twee jaar op 20 verschillende locaties schone brandstoffen aan te bieden. Met het openen van de huidige tanklocaties zetten ze al een stap in de goede richting.

Tot ziens aan de Vormerij 12, 7621 HL Borne.

Bron: orangegas.nl

 

 

Geef een antwoord

Adverteren?

Wilt u op deze website adverteren neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Meld u aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief

Bij het aanmelden gaat u akkoord met ons privacybeleid.

© Copyright Duurzaam Actueel 2021 | Website is ontwikkeld door Sabos webdesign