De zomer musthave van 2019: SodaStream lanceert on the go fles voor bruiswater, de My Only Bottle

Voor iedere verkochte fles via www.myonlybottle.nl doneert SodaStream 1 euro aan de Plastic Soup Foundation

SodaStream, het bruiswatermerk dat plastic wegwerpflessen overbodig maakt, lanceert de My Only Bottle. Dit is de eerste herbruikbare fles voor onderweg waarmee je ook bruiswater kunt maken en die vaatwasmachinebestendig is. Wie de My Only Bottle als een van de eersten in Nederland wil hebben, kan zich inschrijven voor de exclusieve verkoop via www.myonlybottle.nl. Voor iedere verkochte My Only Bottle doneert SodaStream dan 1 euro aan de Plastic Soup Foundation. Met deze duurzame aankoop besparen mensen dus niet alleen veel wegwerpplastic maar dragen zij ook bij aan onderzoek naar oplossingen om een einde te maken aan de plastic soep.

SodaStream 3 SodaStream 1

 

De 5 belangrijkste voordelen van de My Only Bottle zijn:

⦁ de fles past op alle SodaStream bruiswatertoestellen 1);
⦁ bruiswater blijft de hele dag bruisend;
⦁ vaatwasmachinebestendig;
⦁ fashionable design met stevige, metalen dop en handig draagkoord;
⦁ en vooral, het bespaart duizenden plastic wegwerpflessen!

Blue, pink, black en turquoise

De nieuwe halveliterfles voor onderweg is beschikbaar in drie trendy kleuren: Icy Blue, Pink Blush en Black Noir. De speciale sportversie – in Bright Turquoise – is dankzij de aangepaste dop ook makkelijk te gebruiken tijdens je looptraining of yogasessie bijvoorbeeld.

SodaStream 10 SodaStream 5

Als eerste in huis?

Wie de fles als eerste in huis wil hebben, kan zich vanaf nu registreren op www.myonlybottle.nl. SodaStream zorgt er dan voor dat jij de My Only Bottle als eerste ontvangt voor slechts 9,99 euro. Per verkocht exemplaar via voorinschrijving schenkt SodaStream 1 euro aan de Plastic Soup Foundation, zodat de strijd tegen de plastic soup onverminderd door kan blijven gaan. (www.plasticsoupfoundation.org).

1) Met uitzondering van het SodaStream Crystal toestel en en het SodaStream Peguin toestel

SodaStream all

Over SodaStream

SodaStream, onderdeel van Pepsi.Co, biedt een duurzaam alternatief voor bruisend water en is wereldwijd marktleider voor toestellen om thuis bruiswater te maken. Met een SodaStream-toestel maak je kraanwater in een handomdraai bruisend en zijn plastic wegwerpflessen overbodig. Een herbruikbare SodaStream-fles bespaart gemiddeld 2.800 wegwerpflessen. De intensiteit van de bubbels bepaal je zelf. SodaStream is actief in 45 landen. In Nederland is SodaStream verkrijgbaar bij onder andere PLUS, Blokker, MediaMarkt, BCC, bol.com, Coolblue en SodaStreamStore.nl.

www.sodastream.nl

 

Geef een reactie