European Energy Efficiency Conference – 2 & 3 maart 2023

“Energie-efficiëntie = energiezekerheid!” Dit is de focus van de volgende European Energy Efficiency Conference op 2-3 maart 2023 in Wels/Oostenrijk. Het evenement vindt plaats in het kader van de jaarlijkse World Sustainable Energy Days (WSED) – een toonaangevende internationale conferentie over de energietransitie en klimaatneutraliteit met jaarlijks meer dan 650 experts uit meer dan 60 landen!

European Energy Efficiency Conference

European Energy Efficiency Conference

Met de energiecrisis is de energiewereld ingrijpend veranderd. In 2023 toont de European Energy Efficiency Conference de cruciale rol van energie-efficiëntie bij het veiligstellen van onze toekomst met schone energie, en concrete beleidslijnen, technologieën en markten om ons daar te krijgen.

Bekijk het volledige congresprogramma en meld u vandaag nog aan!

Voor elk wat wils!

Presentaties, een beurs, netwerken en meer. Grijp de kans om up-to-date informatie te krijgen van internationale experts, collega’s te ontmoeten en met hen te discussiëren, en uit de eerste hand te leren over de nieuwste productinnovaties op een beurs.

Energy Efficiency Policy Conference: Hoe REPowerEU een nieuwe impuls geeft aan de energietransitie en een veilige, betaalbare en duurzame energietoekomst ondersteunt.

Industrial Energy Efficiency Conference: Versnel de overgang naar net-zero-industrieën!

Innovation Workshops onderzoeksresultaten over gebouwen en technologieën presenteren.

Smart E-Mobility Conference: Hoor over technologie, beleids- en marktupdates en game changers voor e-mobiliteit.

Young Energy Researchers Conference: Talentvolle jonge onderzoekers presenteren hun werk. Vind je volgende teamlid!

Tradeshow: Oostenrijkse en internationale bedrijven presenteren hun nieuwste productinnovaties op het gebied van hernieuwbare energie en energie-efficiëntie.

European Energy Efficiency Conference 2023

Opper-Oostenrijk – een leider in de transitie naar schone energie

Het evenement wordt georganiseerd door het OÖ Energiesparverband, het energieagentschap van Opper-Oostenrijk. Opper-Oostenrijk is een ideale locatie voor deze conferentie: de uitstoot van broeikasgassen door gebouwen is in 10 jaar tijd met 39% verminderd. 60% van alle ruimteverwarming en 33% van de primaire energie is al afkomstig van hernieuwbare bronnen.

Ga voor meer informatie naar www.wsed.at of neem contact op met OÖ Energiesparverband, Landstrasse 45, A-4020 Linz, T: + 43-732-7720-14386, office@esv.or.at, www.esv.or.at.

 

Geef een reactie