Smart E-Mobility Conference – 3 maart 2023

E-mobiliteit wint wereldwijd terrein omdat het een belangrijke rol speelt bij het behalen van klimaatdoelstellingen. Tijdens de Smart E-Mobility Conference op 3 maart 2023 in Wels/Oostenrijk – onderdeel van de World Sustainable Energy Days – bieden toonaangevende experts een overzicht van het beleid ter ondersteuning van de uitbreiding en up-to-date informatie over e-mobiliteitsmarkten over de hele wereld.

Smart E-Mobility Conference

Er is veel vraag naar innovatieve oplossingen voor e-mobiliteit. Hoor over geavanceerde ontwikkelingen en praktijkvoorbeelden op het gebied van batterijen, flexibele netwerken, PV voor EV’s, AI en meer. E-mobiliteit naar een hoger niveau tillen! Start-ups presenteren hun producten en oplossingen voor de toekomst van e-mobiliteit.

Smart E-Mobility Conference

Het evenement vindt plaats in het kader van de jaarlijkse World Sustainable Energy Days (WSED) – een toonaangevende internationale conferentie over de energietransitie en klimaatneutraliteit met jaarlijks meer dan 650 experts uit meer dan 60 landen! “Energietransitie = Energiezekerheid!” Dit is het motto van het evenement van 2023.

Smart E-Mobility Conference 2023

Met de energiecrisis is de energiewereld ingrijpend veranderd. In 2023 biedt de WSED een uitgebreid pakket aan evenementen die de cruciale rol van de energietransitie laten zien bij het veiligstellen van onze schone energietoekomst en concreet beleid, technologieën en markten om ons daar te brengen. Ontdek hoe we een veilige, betaalbare en duurzame energietoekomst kunnen ondersteunen en een nieuwe impuls kunnen geven aan de energietransitie. De WSED wordt georganiseerd door het OÖ Energiesparverband, het Energieagentschap van Opper-Oostenrijk.

Bekijk het volledige conferentieprogramma en registreer u vandaag nog: www.wsed.at

 

Geef een antwoord

Duurzaam Actueel wordt mede mogelijk gemaakt door onze partners: 

Adverteren?

Wilt u op deze website adverteren neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Meld u aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief

Bij het aanmelden gaat u akkoord met ons privacybeleid.

© Copyright Duurzaam Actueel 2023 | Website is ontwikkeld door Sabos webdesign