Greenes EV: 700 kg laadvermogen per rit, 120 km rijbereik en minder C02 uitstoot dan een goudvis

Greenes EV: stadsdistributie is de laatste jaren steeds meer in opkomst, er worden meer online aankopen gedaan en er is een duidelijke verandering in de markt voor transport en koeriersbedrijven. Pakketten moeten vaker binnen de stad en in het centrum geleverd worden, en de afstanden tussen afleveringen worden korter. De strenge eisen voor stadsdistributie, meer opkomende milieuzones en smalle straten in het centrum vragen om een nieuwe benadering met aangepaste voertuigen. Greenes werkt continu aan het vergroten van het aanbod duurzame oplossing voor zowel de Cargo branche als de Taxi branche. Tijdens de Bestelauto Expo werd de Cenntro Metro voor het eerst aan het grote publiek getoond. Dit 100% elektrische bestelvoertuig heeft een zeer veelzijdig inzetbereik met een snelheid tot 45 km/h, grote actieradius en brede vari√ęteit aan uitvoeringen.

Greenes EV 2

Toegang tot alle milieuzones

Deze compacte krachtspatser heeft toegang tot alle milieuzones en wordt dan ook vaak ingezet bij de bezorging van post(pakketten) of levensmiddelen bij consumenten. Andere toepassingen in de zakelijke markt zijn gemeentes, groenvoorzieningsbedrijven en schoolcampussen.
Grote voordeel van de Cenntro t.o.v. andere elektrische voertuigen is dat het opladen van het voertuig kan bij ieder stopcontact. Er is geen speciale laadpaal nodig.

Greenes EV 3

Greenes EV

Kortom; de Greenes EV is met zijn breedte van 1,660m en lengte van 3,865m zeer compacte en ideaal om te manoeuvreren door de smalle drukke straten van het centrum. Ondanks het compacte formaat doet het laadvermogen van 700 kg nauwelijks onder voor conventionele bedrijfswagens. Naast al deze eigenschappen is de Greenes EV zeer voordelig in gebruik en milieuvriendelijk. Ter vergelijking rijdt de Greenes EV ongeveer 60 km voor de prijs van een liter diesel.

Greenes EV 4

Per gereden kilometer betalen

Naast het kopen van de Greenes EV is het ook mogelijk om deze per gereden kilometer te betalen. Hierdoor is geen investering nodig voor de aanschaf van een nieuw voertuig. Bij Greenes Lease betaal je een vaste prijs per gereden kilometer, inclusief verzekering, onderhoud (bij lokale garage), verzekering en duurzame brandstof.

Bron: www.greenes.nl

 

Geef een reactie