LED + Elektro 2019

Met ledverlichting kunnen bedrijven tot wel 80% besparen op hun energieverbruik. Door de sterk gedaalde prijzen is de aanschaf van ledverlichting vaak zeer snel terug verdiend. Maar led biedt méér dan alleen besparing. Eigenaren en gebruikers van gebouwen vragen om de verbeterde lichtbeleving van zelf-dimmende lampen of willen hun verlichting integreren met hun beveiligingssysteem. Nu is het moment dat Nederland en België overstappen. Nu is het moment om u zelf te informeren op LED + Elektro.

LED + Elektro

Snel schakelen naar de toekomst

De elektrotechnische sector speelt een sleutelrol bij de overschakeling naar led. Installateurs moeten steeds complexere systemen visualiseren en zijn vaak meer bezig met software dan met hardware. Het is van enorm belang dat opdrachtgevers, ontwerpers en installateurs de kansen en beperkingen van moderne technologieën kennen, want alleen een goed plan voorkomt kostbare aanpassingen achteraf. Daarom bieden meer dan 150 exposanten op LED + Elektro voorlichting over alle mogelijkheden van hun nieuwe producten.

Over LED + Elektro

Woensdag 13 en donderdag 14 november staan de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch voor de zesde keer in het teken van de wereld van verlichting en schakelen. Exposanten van binnen én buiten de Benelux stellen zich op LED + Elektro aan u voor. Als Nederlands grootste onafhankelijke vakbeurs voor licht- en elektrotechniek is LED + Elektro dé plek om oplossingen met elkaar te vergelijken en te netwerken op hoog niveau.

Voor eigenaren en gebouwbeheerders is het soms moeilijk om de weg te vinden door het KNX- en DALI 2-oerwoud van standaarden. Zij vragen om advies en stellen daarvoor hoge eisen aan het kennisniveau van installateurs. Ook architecten en lichtontwerpers hebben veel vakkennis nodig om een goed lichtplan op te stellen. Daarom kunnen professionals zich op LED + Elektro laten voorlichten bij meer dan 60 led-seminars en elektroworkshops.

Groter dan ooit

Kom ruim op tijd want LED + Elektro is bijna een kwart groter dan vorig jaar. De versterkte focus op elektrotechniek wordt meteen duidelijk door de aanwezigheid van Nederlands meest vooraanstaande elektro-groothandels en fabrikanten van elektro-materiaal. Daarnaast heeft de beurs meer internationale deelnemers dan ooit. LED + Elektro biedt professionals een unieke kans om innovaties te ontdekken uit landen als Duitsland, Hongarije, Turkije en China. In het Indian Innovations Pavilion presenteren maar liefst 40 Indiase bedrijven zich gezamenlijk aan het bedrijfsleven uit de Benelux.

Een natuurlijk middelpunt van LED + Elektro vormt het nieuwe Design Paviljoen, waar speciaal geselecteerde lichtdesignbedrijven uit de Benelux zich gezamenlijk presenteren. Als vanzelf zullen veel bezoekers doorlopen naar de Moonwalk, waar exposanten bijzondere innovaties tonen die net op de markt verschenen zijn. Hier treffen bezoekers bijvoorbeeld armaturen met de charme van een vintage fabriekslamp die toch alle mogelijkheden van moderne ledverlichting bieden, de allerveiligste aardlekschakelaars, of modulaire panelen waarmee in een handomdraai led-schermen van 2 tot 200 vierkante meter te construeren zijn.

Eenvoudig te bereiken

LED + Elektro vindt plaats in de zeer centraal gelegen Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. Op woensdag 13 november kent de beurs voor het eerst een avondopening en is de beurs geopend tussen 10:00 en 20:00. Op donderdag 14 november bent u welkom tussen 10:00 en 17:00.

Registreer u kosteloos

Bezoek ook LED + Elektro! Lezers van Groene Zaken en Duurzaam Actueel, kunnen zich kosteloos inschrijven op www.led-elektro.nl door gebruik te maken van de invitatiecode ‘19GROENEZAKEN.’

LED + Elektro 2019

 

One Response to LED + Elektro 2019

Geef een antwoord

Duurzaam Actueel wordt mede mogelijk gemaakt door onze partners: 

Adverteren?

Wilt u op deze website adverteren neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Meld u aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief

Bij het aanmelden gaat u akkoord met ons privacybeleid.

© Copyright Duurzaam Actueel 2023 | Website is ontwikkeld door Sabos webdesign